Kahler Communications

Kahler Communication je internacionalna kompanija za istraživanje, komunikaciju i asesmente koja poseduje isključiva prava na korišćenje Process Therapy Model™, kliničkog asesmenta za procenu ličnosti i na Process Communication Model® (PCM), asesmenta za procenu ličnosti, komunikacije i menadžmenta koji je baziran na Process Therapy Model™.

Kahler Communication je osnovao dr Taibi Kahler, nagrađivani američki psiholog i univerzitetski profesor koji je bio konsultant kompanijama  sa liste Global 2000, NASA-i , kao i u nekoliko vladinih agencija.

Process Communication Model® (PCM) je kreirao dr Taibi Kahler sredinom sedamdesetih godina. Proučavajući komunikaciju, Taibi je uočio da postoje određeni obrasci ponašanja koji su povezani sa pozitivnim i negativnim reakcijama. Takođe, prepoznao je čitav niz negativnih ponašanja koja su povezana sa stresnim situacijama. Taibi je zaključio da na osnovu onoga što naš sagovornik govori i kako se ponaša možemo da predvidimo njegove reakcije u različitim stresnim situacijama. Kasnije je istraživanjima utvrđeno da se svaki obrazac u govoru i ponašanju može povezati sa jednim od 6 tipova ličnosti kojima se bavi PCM.

Atria Group je jedina kompanija koja je ekskluzivni licencirani distributer PCM asesmenata, kao i organizator treninga poput „PCM Kouč“ i „PCM Trener“. Takođe, pohađajući naše treninge, možete dobiti uvid u PCM metodologiju kroz dvodnevne treninge na različite teme, ili možete postati sertifikovani PCM Kouč ili Trener. Time dobijate dozvolu da koristite PCM asesmente u svom individualnom i timskom koučingu, konsaltingu ili bilo kojoj drugoj delatnosti.

PCM je metodologija koja je prisutna u preko 50 zemalja sveta i predstavlja napredni alat za dubinsku procenu ličnosti, što se može koristiti u mnogim profesijama – menadžment, koučing, treninzi, konsalting, prodaja, marketing. Ako želite, možete da saznate više na sledećim linkovima:
  ● Šta je PCM?® 
  ● Koja su polja primene PCM® metodologije?
  ● PCM® assessment
  ● Tipovi ličnosti po PCM® metodologiji

Da saznate najnovija dešavanja o Process Communication Model-u, pratite našu LinkedIn Showcase stranicu

Saznajte više o našim ostalim partnerima:
  ● Persona Global
  ● Erickson Coaching International
  ● CEB SHL Talent Measurement
  ● NLP Centar