Komplet knjiga Umetnost i nauka koučinga

Serijal knjiga „Umetnost i nauka koučinga“ zasnovan na istoimenom treningu koji možete završiti u Atria Grupi. Ovaj serijal obuhvata 3 knjige:

Unutrašnja dinamika koučinga, prva od tri knjige iz serijala, istražuje transformišuće razgovore i povezuje čitaoca sa unutrašnjim podsticajima njegovog sistema. Ova knjiga sadrži izuzetno efikasne vežbe koje vam pomažu da proučite vezu mozak-um koja nam omogućava da se povežemo sa nadsvesnim umom. Ona takođe sadrži fino usklađene procese pomoću kojih možete sebi i svojim klijentima da pomognete u otkrivanju jasne distinkcije o prirodi dubokog saznanja.

Druga knjiga serijala, Koučing – korak po korak, vodi vas sistematski kroz etape koučing razgovora nudeći brojne vežbe zahvaljujući kojima možete odmah da ono pročitano stavite u praksu. Primenjujući savete ponuđene u ovoj knjizi, naučićete kako da razvijete tok ovih razgovora na takav način da podstaknete inspiraciju i energičnost kod svog klijenta. Knjiga govori o specifičnim koracima, procesima, pitanjima, tonovima, i pokreće unutrašnji tok razmišljanja i razgovora.

Koučing – proces i tok je treća knjiga serijala. Knjiga opisuje proces i tok koučing razgovora. Ova knjiga pomaže čitaocima da na praktičan način shvate sedam vrsta mentalnih stanja u procesu učenja: zadovoljstvo, zapažanje, prave vrednosti, logička progresija, kreativnost, duboko razumevanje i zahvalnost. Ona izlaže moć sredstava i procesa učenja koji podržavaju ljude da izgrade nov smisao, procene suštinske vrednosti, razjasne svoje izbore i razviju viziju sopstvene budućnosti.

Ukoliko vas interesuje koučing kao metodologija i želeli biste da se sa njim bliže upoznate, pozivamo vas da posetite našu stranicu Umetnost i nauka koučinga na kojoj možete naći sve informacije o ovom akreditovanom treningu Eriksonovog koledža iz Vankuvera.

Poručite svoj komplet putem telefona 011 4123 470 ili e-maila knjige@atria.rs.

Cena: 21.99

Povezani članci:
  ● Unutrašnja dinamika koučinga
  ● Koučing – korak po korak
  Koučing – proces i tok