Konferencija ,,Psihopraxum skills”

Kompanija Atria Group imala je čast da ušestvuje na ovogodišnjoj studentskoj konferenciji ,,Psihopraxum Skills” i tom prilikom pruži podršku budućim psiholozima u poslovnom razvoju.

Studentima psihologije, HR konsultanti, Dragan Ristić i Milica Malešević održali su radionicu na temu našeg treninga Vrhunski komunikator.

Diplomirani psiholog sa višegodišnjim kompanijskim iskustvom, Dragan Ristić , studentima je predstavio glavna načela i teorijski okvir metodologije, dok je Milica edukaciji dala poseban pečat kroz svoj trenerski pristup. Demonstrirali su studentima praktičnu primenu komunikacionih veština koje su studenti vrlo uspešno usvojili, a značajne su u poslovnim dijalozima.

HR konsultant Dragan Ristić je istakao koliko je važno pružiti podršku mladim psiholozima kako bi bili upućeni u najsavremenije metodologije koje se primenjuju u oblasti psihologije rada i organizacione psihologije.

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo organizatorima koji su prepoznali kompaniju Atria Group kao svog saveznika u kreiranju kvalitetnog i edukativnog sadržaja konferencije.