Otvoreni treninzi

Komunikacija i prezentacija

OPQ32

Vrhunski komunikator

Vrhunski komunikator je dvodnevni trening koji za cilj ima da komunikacione veštine učesnika podigne na potpuno nov nivo.

Pročitaj-više

NLPC290x154

NLP Komunikacija

NLP Komunikacija je osnovni NLP trening na kome učesnici mogu da se upoznaju sa osnovnim NLP alatima koje mogu da primene u svrhu poboljšanja komunikacije i vršenja uticaja.

Pročitaj-više

PPL

Professional Presentation Live

Ovaj trening nudi jedinstveno, efikasno, high-tech rešenje koje je bez premca na tržištu. Namenjen je razvoju veština prezentovanja i ubedljive komunikacije na potpuno novi način.

Pročitaj-više

Koučing
featuredtasc

Umetnost i nauka koučinga

Umetnost i nauka koučinga je program Eriksonovog internacionalnog koledža i prvi ICF(International Coach Federation) akreditovani koučing program u Srbiji. Idealan je za lidere, HR menadžere i profesionalce koji žele da imaju koristi od koučing tehnika razvijenih i dokazanih u praksi.

Pročitaj-više

edukacija_-695x363

Edukacija za PCM kouča

Koučevi sertifikovani za primenu PCM-a u svojoj praksi imaju brojne alate koji im pomažu kako u efikasnijem vođenju klijenata kroz koučing proces, tako i u samoj pripremi za koučing.

Pročitaj-više

NLP treninzi
nlp-practitioner

NLP Practitioner

Trening NLP Practitioner je jedan od najznačajnijih koraka koje možete napraviti na putu ličnog razvoja zato što vam nudi mogućnost da integrišete najefikasnije NLP alate, kreirate lično iskustvo i naučite kako da primenite NLP u različitim oblastima života.

Pročitaj-više

master

NLP Master

NLP Master je osamnaestodnevni trening program namenjen razvoju veštine upotrebe NLP alata na polju ličnog razvoja. Fokus ovog treninga je na simultanoj upotrebi više NLP alata u procesima modelovanja izuzetnosti.

Pročitaj-više

nlp-trener

NLP Trener

Trening za NLP Trenere je najviši nivo edukacije u NLP-u. Trening je namenjen osobama koje žele da se specijalizuju za držanje NLP treninga i ovladaju upravljanjem grupnih procesa korišćenjem NLP-a. NLP Trener je osamnaestodnevni trening program namenjen izgradnji i razvoju autentičnosti i trenerske ličnosti.

Pročitaj-više