Persona Global

Persona Global je vodeći svetski trening centar, koji se od 1980. godine bavi kreiranjem i izvođenjem profesionalnih programa iz oblasti liderstva, menadžmenta, komunikacije, organizacionog razvoja i prodaje. Više od 50% kompanija koje se nalaze na listi “Fortune 1000” koriste programe Persone Global.

Trening i konsalting programi kompanije Persone Global se već godinama uspešno primenjuju u vodećim svetskim korporacijama kao što su: BMW, Bosch, Volvo, Addidas, Mitsubishi, Disney, Coca-Cola, Hitachi, British Airways, Japan Airlines, American Express, IBM, SONY Music Entertainment, Sanofi-Aventis, Canon, Mercedes, Deloitte & Touche, Volksbank, Avon…

Persona Global metodologija

Personina procesno orijentisana metodologija i alati prilagođeni su potrebama zaposlenih u realnom poslovnom okruženju i njihovom primenom kompanije dobijaju merljive rezultate.

Iako su brojna mala i srednja preduzeća korisnici Personinih programa, Personina metodologija je naročito pogodna za velike multinacionalne korporacije. Svi Personini programi su lokalno i kulturološki prilagođeni i oni se danas isporučuju na 38 jezika od strane više od 1700 sertifikovanih trenera u više od 70 zemalja u svetu.

Persona Global standardi

International Society for Performance Improvement (ISPI) je organizacija posvećena povećanju produktivnosti, razvoju kompetencija i poboljšanju performansi kroz sistemski pristup. Persona Global, čiji je Atria Grupa partner, član je ove organizacije. To znači da se Personina metodologija, treninzi i alati za procenu zasnivaju na visoko razvijenoj tehnologiji za unapređenje ljudskih performansi, što Personi omogućuje da izađe u susret pojedinačnim potrebama svojih klijenata. Ista tehnologija dostupna je i Atria Grupi, kao Personinom predstavniku za Srbiju.

Šta vi možete da iskoristite?

Kako je Atria Group jedini nosilac licence za treninge i asesmente kompanije Persona Global, imamo širok spektar različitih treninga za razvoj liderstva, menadžerskih i komunikacionih veština koji su kreirani po standardima Persone Global. Isti trening koji vi slušate, slušalo je preko 1.500.000 ljudi širom sveta. Samo neki od najpoznatijih treninga Persone Global koje kompanije u regionu prepoznaju kao krucijalne za individualni i organizacioni razvoj su: „Vrhunski komunikator“, „Vrhunski prodavac“, „Cooperation & Beyond“, „Inovativno donošenje odluka“ i „Razvoj emocionalne inteligencije„. Kao posebnu pogodnost nekih treninga ističemo mogućnost korišćenja mobilne aplikacije za procenu komunikacionih stilova,  PC Gameplan za Android i iOS telefone, u trajanju od tri meseca.

O autoru
Jon Gornstein, osnivač i predsednik Persone Global, je pionir u oblasti obuke lidera u oblasti organizacionog razvoja i efektivne komunikacije. Tokom svoje dvadesetpetogodišnje karijere, Gornstein je radio u preko 40 zemalja, i pružao konsultantske usluge velikim multinacionalnim korporacijama, koje su, suočene sa pritiskom konkurencije, radile na promeni prodajnih i organizacionih strategija.

ISPI

 Da saznate najnovija dešavanja iz oblasti liderstva, menadžmenta, komunikacije, organizacionog razvoja i prodaje, pratite našu LinkedIn Showcase stranicu.