Professional Presentation Live (PPL) – Kako je nastao i kako funkcioniše?

Program Professional Presentation Live (PPL) je nastao usled saradnje Dr. János SerényiDr. Barnabás Takacs. Dr. János Serényi je poslednjih 20 godina radio na usavršavanju razvojnih programa i korporativnih treninga i predstavlja osnivača PPL programa, dok  Dr. Barnabás Takacs ima značajnu karijeru u oblasti informatike i bio je direktor mnogih visoko profilnih startnih IT kompanija, i predstavlja tehnološkog osnivača PPL-a. Pošto su obojica veoma iskusni u svojim oblastima, uspeli su da spoje trening i savremenu tehnologiju u jedno, u Professional Presentation Live.

Dr

Professional Presentation Live predstavlja spoj na hiljade odslušanih prezentacija i virtualne stvarnosti, gde se učesniku omogućuje da uz pomoć virtualne publike dovede svoje prezentacijske veštine na vrhunski nivo. U “virtualnoj sobi“ učesniku se omogućuje da pokaže svoje prezentacijske veštine ispred virtualne komisije koja je projektovana na zid, a tokom prezentacije dešavaće se niz stresnih situacija, koje su prikupljene na osnovu odslušanih prezentacija.

DSCN9113

Tokom same prezentacije učesniku će se meriti nivo stresa uz pomoć biofeedback sistema, kako bi se utvrdilo njegovo emotivno stanje tokom same prezentacije, posebno u ključnim trenucima kada se dešavaju stresne situacije.  Cela prezentacija se snima, tako da učesnik ima mogućnost da posle završenog treninga pogleda svoju prezentaciju, kao i kako je reagovao u stresnim situacijama.

ppl 2

Ovaj program predstavlja jedinstvenu priliku na našem tržištu, a prvi ovogodišnji otvoreni trening Professional Presentation Live održaće se 30. maja u prostorijama Atria Grupe.

Povezani članci:
  ● Otvoreni trening Professional Presentation Live – 30.maj
  ● Stres je neprijatelj  broj 1 prilikom javnog nastupanja
  ● Professional Presentation Live (PPL)