SHL Talent Measurement trening – Akreditovani PAA trening

Drugi akreditovani PAA (Personality and Ability Assessment) trening, biće održan od 25. do  27. aprila 2016.godine u prostorijama kompanije Atria Group, na adresi Kisela voda 20 na Zvezdari.


O treningu

Personality and Ability Assessment je akreditovani trening kompanije CEB SHL Talent measurement, koji obezbeđuje sveobuhvatnu obuku za upotrebu testova sposobnosti i upitnika ličnosti u poslovnom okruženju. Posebna pažnja na treningu je posvećena najpoznatijem CEB | SHL Inventaru ličnosti u kontekstu zanimanja (OPQ – Occupational Personality Questionnaire).

Kome je trening namenjen?

Trening je namenjen profesionalcima iz oblasti HR-a koji žele da ovladaju upotrebom testova sposobnosti i ličnosti za unapređenje procesa selekcije, vođenja i razvoja zaposlenih u svojim kompanijama.

O sertifikatu – Obezbedite internacionalno
priznati sertifikat

logo1
Logo-2

PAA trening omogućava sertifikaciju po internacionalnim standardima u profesionalnom testiranju: sertifikat o kompetentnosti za upotrebu testova sposobnosti (bivši A nivo) i testova ličnosti (bivši B nivo) Britanskog psihološkog udruženja (British Psychological society (BPS)) i Evropske federacije psiholoških udruženja (European Federation of Psychological Association (EFPA)).

Smanjite troškove, fluktuaciju i unapredite
učinak Vaše organizacije

PAA trening predstavlja kombinaciju individualnih i grupnih praktičnih vežbi kao i formalnih elemenata procena. Na taj način učesnicima obezbeđujemo jaku teorijsku osnovu u oblasti psihometrijskog testiranja ali i praktične veštine da ove alate za procenu sa sigurnošću koriste na radnom mestu. Upotreba ovih alata dovodi do vidljivih poslovnih rezultata, a povećanje prihoda, niži troškovi, veća efikasnost i efikasniji rukovodioci samo su neki od benefita za klijente.

PAA trening vam omogućava da:

• Postanete samostalni u online primeni alata za procenu
• Objektivno merite sposobnosti kandidata i/ili zaposlenih
• Procenite osobine ličnosti i potencijalni uticaj ličnosti na profesionalni učinak
• Osigurate proces selekcije koji je pravedan i u skladu sa zakonskim propisima
• Povežete rezultate procene sa ključnim kompetencijama za određeno radno mesto

Osigurajte donošenje pravih  odluka o zaposlenima

Vodeći na tržištu, CEB SHL alati za procenu podržavaju pametne odluke o kandidatima i zaposlenima kroz ceo ciklus zapošljavanja i rada.

• U regrutaciji, kao rešenje za brz pregled velikog broja kandidata
• U selekciji, kao način da se identifikuju kandidati sa najvećom verovatnoćom da budu uspešni u datoj ulozi
• U team building-u, za unapređenje učinka tima
• U razvoju, za identifikovanje snaga i oblasti za razvoj
• U situaciji kada treba naslediti rukovodioca kako bi se identifikovali i razvili budući lideri
• U periodima tranzicije, kao pomoć u regrupisanju i restrukturiranju

Pročitajte još
Banner+
Banner2
Banner3
Bannerč
Prvi PAA trening
PAA
O CEB SHL-u

CEB SHL | Talent Measurment Solutions je najveća svetska kuća u oblasti psihometrijske procene. Naše treninge vode iskusni HR profesionalci a pohađa ih preko 8.000 učesnika u 26 zemalja širom sveta. Licencirani zastupnik SHL-a za Srbiju je kompanija Atria Group.

InfoZa sve dodatne informacije kontaktirajte nas na 011/3435 951 ili office@atria.rs