Standardi

Naši programi su akreditovani od strane vodećih međunarodnih organizacija: International Coach Federation, International Society for Performance Improvement i International Asociation of NLP Institutes.

International Coach Federation

International Coaching Federation (ICF) je vodeća svetska koučing organizacija osnovana sa ciljem unapređivanja koučinga kao umetnosti i nauke. Ovaj cilj ICF ostvaruje propisivanjem visokih standarda koučing prakse, izdavanjem sertifikacija u oblasti koučinga, i građenjem globalne mreže profesionalnih koučeva.

Programi Eriksonovog Koledža, koje Atria Grupa licencirano izvodi u Srbiji, zadovoljavaju tzv. “zlatni standard” najveće svetske koučing asocijacije – ICF-a, što znači da se ubrajaju u najkvalitetnije koučing programe. Eriksonov program „Umetnost i nauka koučinga“ je akreditiacioni i nosi oznaku ACTP (Accredited Certified Training Program), što znači da je usklađen sa ICF standardima i smernicama. Nakon prolaska ovog akreditovanog trening programa i nakon sticanja određenog broja sati koučing iskustva, dobija se ICF akreditacija i zvanje profesionalnog kouča. Pored najpopularnijeg koučing treninga „Umetnost i nauka koučinga“, Atria izvodi i trening „PCM Kouč“, napredni koučing trening akreditovan od strane Kahler Communication. „PCM kouč“ je akreditovani ICF trening koji od 2015. godine donosi 22.25 CCEU (Continuing Coach Education Unites).

International Association of Coaching Institutes (ICI)

International Association of Coaching Institutes (ICI) je internacionalna koučing asocijacija čiji je glavni cilj unapređivanje kvaliteta koučinga tako što određuje etičke standarde koučing profesije. Kompanija Atria Group je član ICI-a, jer njeni koučing programi zadovoljavaju najviše standarde propisane od ove asocijacije.

International Society for Performance Improvement

International Society for Performance Improvement (ISPI) je organizacija posvećena povećanju produktivnosti, razvoju kompetencija i poboljšanju performansi kroz sistemski pristup. Persona Global, čiji je Atria Grupa partner, takođe je član ove organizacije. To znači da se Personina metodologija, treninzi i alati za procenu zasnivaju na visoko razvijenoj tehnologiji za unapređenje ljudskih performansi, što Personi omogućuje da izađe u susret pojedinačnim potrebama svojih klijenata. Ista tehnologija dostupna je i Atria Grupi, kao Personinom predstavniku za Srbiju.

International NLP association (IANLP)

International NLP association (IANLP) je vodeća internacionalna NLP asocijacija koja propisuje najviše standarde, usvojene od strane NLP zajednica širom sveta, za izvođenja NLP treninga. NLP udruženja i NLP članovi koji su akreditovani od strane IANLP-a imaju garanciju da njihovi NLP programi zadovoljavaju najviše standarde propisane od strane ove asocijacije. NLP Centar, koji posluje u okviru internacionalne kompanije Atria Group, član je ove asociacije i njegovi NLP programi su akreditovani od strane IANLP asocijacije.

International Asociation of NLP Institutes (IN-NLP)

International Asociation of NLP Institutes (IN-NLP) je internacionalna asocijacija osnovana sa ciljem održavanja kvaliteta NLP programa, tako što određuje kriterijume za njihovo izvođenje. NLP udruženja i NLP članovi koji su akreditovani od strane ove asocijacije imaju garanciju kvaliteta svojih NLP programa, s obzirom na to da ih izvode po propisanim IN-NLP standardima. NLP Centar, koji posluje u okviru internacionalne kompanije Atria Group, član je ove asociacije i njegovi NLP programi su akreditovani od strane IN-NLP asocijacije.