Utisci klijenata

Umetnost i nauka koučinga

Trening „Umetnost i nauka koučinga“ je odličan! Energija i entuzijazam trenera u kombinaciji sa kvalitetnim primerima i jasnim sadržajem. Dobila sam alate i strukturu koja mi je potrebna da bih počela da se bavim koučingom.
Marija Vojnović Nešić (Delta Holding)

Trening „Umetnost i nauka koučinga“ veoma je inspirativan. Dobra struktura treninga, uz jasnu sliku koučinga i koučing sesije. Ispunila sam svoj cilj zacrtan pre početka treninga i veoma sam zadovoljna. Iskoristiću ovo znanje da radim kako sa drugima tako i sa samom sobom.
Nataša Rakić

Trening „Umetnost i nauka koučinga“ ispunio je sva moja očekivanja u pogledu sadržaja i načina izvođenja. Željeni rezultat je ostvaren uz puno smeha i u prijatnoj atmosferi. Radili smo mnogo i mnogo naučili, a trening završili puni entuzijazma.
Slađana Trikić (Komercijalna banka)

Trening „Umetnost i nauka koučinga“ dao mi je vetar u leđa da nastavim da se bavim koučingom i da nastavim da se usavršavam.
Sanja Đorđević (Wurth)

Trening „Umetnost i nauka koučinga“ je dobro struktuiran i odlično vođen. Sadržaj je prilagođen temi i mojim očekivanjima. Trener je bio vrlo inspirativan, posvećen i kompetentan.
Sandra Barjaktarević

Prepoznala sam veliku vrednost koju mi je pružio trening „Umetnost i nauka koučinga“. Dobila sam sjajnu inspiraciju i motivaciju od trenera. Najveću korist sam prepoznala u uspešnom korišćenju otvorenih pitanja.
Ivona Miličković

Trener na treningu „Umetnost i nauka koučinga“ bio je sjajan. Trener poseduje veliku količinu pozitivne energije i entuzijazma i postigla je dobru ravnotežu između teorije i prakse. Ovaj trening je prevazišao moja očekivanja u smislu učenja velikog broja tehnika i primetnog napretka uz praktične primere.
Vesna Stefanović

Na treningu „Umetnost i nauka koučinga“ ispunila sam sva tri cilja: saznanje o koučing strukturi, tehnike postavljanja pitanja i kako na bolji način upotrebiti boju glasa. Sjajan balans između teorije i vežbi. Dobili smo prave odgovore na naša brojna pitanja.
Sandra Savanović Stevanović

Trening „Umetnost i nauka koučinga“ donosi spoznaju kako klijenta podržati kroz celovit koučing proces i uspostaviti kvalitetan profesionalni odnos, u kome klijent postaje inspirisan, motivisan i spreman da preduzme konkretne akcione korake.
Gordana Panajotović

Trening „Umetnost i nauka koučinga“ je veoma interesantan i koristan trening. Naučila sam mnogo korisnih tehnika, trening je bio interaktivan što mi je bilo najkorisnije. Zauzimaću drugačiji pristup klijentima, dobila sam nove alate i drugačiji pogled na ispunjenje svojih ličnih ciljeva.
Sandrina Špeh Vujadinović

Vrhunski komunikator

“Vrhunski komunikator“ je jako zanimljiv trening, koristan je i primenjiv kako u komunikaciji sa kolegama tako i sa ljudima van posla. Ono što mi se posebno dopalo je to da smo se upoznali sa sopstvenim komunikacijskim stilom, ali i slikom koju drugi imaju o nama. To nam pokazuje na čemu treba da radimo.
Bojana Jotić (Grading)

“Vrhunski komunikator“ je jedan od najboljih i najzanimljivijih treninga na kojima sam bila. Nudi vrlo konkretne i primenjive informacije, rezultat samoprocene kao i procenu kolega i konkretan plan za poboljšanje komunikacije sa odabranom osobom.
Iva Radovanović (Grading)

“Vrhunski komunikator“ je veoma koristan trening koji vam omogućuje da sagledate sami sebe iz perspektive ljudi koji sa vama rade. To vam dalje omogućuje da radite na sebi i da nakon puno vežbi zaista postanete “vrhunski komunikator“.
Ivana  Spasojević (Eko Srbija)

Veoma dobar trening i mislim da će mi mnogo pomoći u budućim spornim komunikacijama sa kolegama na poslu.
Vladmir Filipović (Vip mobile)

Na treningu su svi aktivno učestvovali i veoma sam zadovoljna treningom i preporučila bih im svima. Treneri su kompetenti i svi smo se osećali prijatno.
Ana Vujošević (Crnogorski Telekom)

Uz pomoć treninga uspeo sam da shvatim drugačiju dimenziju u komunikaciji. Vežbe, demonstracija i praktični rad su učinili da trening bude odličan.
Srđan Folić (Crnogorski Telekom)

 Vrhunski prodavac

Trening mi je pomogao da bolje sagledam prodaju i saznam da postoji različiti pristupi različitim klijentima i kako to iskoristiti
Đuro Andrić

Veoma sam zadovoljan treningom i  očekujem da ću u budućnosti imati bolju komunikaciju sa poslovnim saradnicima.
Nenad Stanojković

 Professional Presentation Live (PPL)

Ovo je fenomenalan trening! Mnogo mi je pomogao da ispravim neke stvari kod držanja prezentacija i mislim da će mi mnogo značiti i za komunikaciju.
Nikola Petrović (Vip mobile)

Ovo je jedan od boljih treninga(ako ne i najbolji) trening do sada. Šteta što ovo nismo imali ranije… Najjači utisak mi je  ostavio sam prezentacijiski deo gde smo mogli da vidimo sebe kako pričamo, gestikuliramo i kako se ponašamo na raznim sastancima i kako da ispravimo greške koje pravimo, kako da pravilno dišemo, da imamo pravilan stav i mimiku.
Nebojša Pečenčić (Vip mobile)

Ovo je jedan od najboljih treninga koje sam pohađao u zadnjih 5 godina. Recimo od 10 treninga koje sam pohađao do sada, PPL bih stavio na prvo mesto.
Nenad Filipović (Vip mobile)

Kompletan trening je odličan. Pažnja mi je bila uvek 100% tokom treninga.Instruktor je izuzetno sposoban da prenese pažnju i znanje i to je nešto najvrednije za mene.
Predrag Šijaković (Vip mobile)

Trening je odlično osmišljen i bilo mi je veliko zadovoljstvo raditi sa trenerom i mislim da će mi mnogo pomići u daljem radu. Svideo mi se individualni deo treninga, zato što sam dobila prave smernice kako da unapredim svoje prezentacijske veštine.
Vesna Stanić (Vip mobile)

Drago mi je što sam video sebe i koje su moje slabosti prilikom držanja prezentacija, i saznao kako bih mogao da poboljšam svoj javni nastup.
Bojan Matić (Vip mobile)

Cooperation and Beyond

Dovoljan je jedan sivi vuk u vašem poslovnom okruženju,  da vaš beli vuk u vama počinje da pati, menja ćud i boju. Svaka pomoć ovoj plemenitoj vrsti je pomoć ljudima i humnizacija ljudskih odnosa.  Ovaj trening upravo služi tome.
Mirjana Maslovar

Posebno me je oduševila posvećenost trenera, njihovo znanje, ali i velika sposobnost za razmenu energije sa grupom. Sjajni pedagozi! Stekla sam nova saznanja u atmosferi u kojoj se ta znanja lako stiču.
Jovanka Radović

Trening je ispunio moja očekivanja i doprineo da razvijem nove veštine u oblasti odnosa i unapređivanje saradanje. Sklad i način prezentovanja trenera, vežbe koje su pripremili su bile stvari koje su ostavile najbolji utisak.
Slaviša Jovanović

Trening je zanimljiv i trener su mi držali pažnju. Puno je praktičnih primera i ono što sam naučila na treningu svakako ću primeniti u praksi i u svakodnevnim odnosima sa kolegama i porodicom.
Slađana Bojanić (Crnogorski Telekom)

Sjajan trening! Posebno sam oduševljena sa stručnošću trenera. Atmosfera na treningu je bila odlična, a sam koncept treninga nudi jasne poruke i primere koje mogu da primenim u  svakodnevnom okruženju.
Jovana Novaković(Crnogorski Telekom)

Rezonantno liderstvo

Ovo je kvalitetan trening koji mi je dao koristan i primenljiv alat. Psihološki pristup i način reagovanja na situacije i ljude pomaže u svakodnevnim situacijama.
Tijana Veljić

Nakon ovog treninga stvari koje sam naučio mogu da primenjujem na poslu i va njega. Vežbe, razgovori i mišljenja su stvari koje su ostavile utisak na mene.
Aleksandar Kostić

Veoma dobro koncipiran trening sa temom kojom možemo primeniti u stvarnim situacijama. Trening je veoma zanimljiv, a vežbe daju treningu dinamiku i ne znam na koji bi način mogao dodatno da se poboljša.
Antun Vargaš

Upravljanje vremenom

Na treningu sam čuo dosta korisnih informacija i naučio alate za bolju organizaciju. Dobili smo dosta primera i alata koji daju rezultate veoma brzo i sa kojima vam život postaje lakši i organizovaniji.
Branko Mihajlović

Trening je jako koristan i dobra je osnova za promenu svih onih stvari koje vam nedostaju da budete dobri u svom poslu. Upoznali smo se sa alatima koje možemo da primenimo u praksi.
Bojana Jotić