Postani Vrhunski komunikator

Od 10. do 11. oktobra 2017. godine, u organizaciji kompanije Atria Group, održaće se trening „Vrhunski komunikator’’. U pitanju je dvodnevni trening Persone Global na kojem će učesnici naučiti kako da prepoznaju komunikacione potrebe svojih sagovornika, kako da se prilagode ovim potrebama, postanu fleksibilniji u komunikaciji, ostvare poverenje i dugoročno kvalitetan odnos. Nezavisno od toga da li rade u prodajnom sektoru, da li su menadžeri i lideri timova ili jednostavno vide potrebu da razviju svoje komunikacione veštine.

Vrhunski trening uticajne komunikacije, koji je prošlo 1 400 000 ljudi širom sveta sada se održava i kod nas. Da biste postali Vrhunski komunikator ne morate ići u Sjedinjene Američke Države. Atria Group je licencirani predstavnik programa Persone Global, firme iz San Franciska među kojima se ističe program Vrhunski komunikator. Ukoliko imate poteškoće sa izvršenjem ili želite da unapredite svoj uticaj na druge i cilj vam je da oni kojima su upućene vaše poruke, uputstva, zahtevi, mejlovi odreaguju onako kako želite, potrebno je da naučite prave stvari o sebi i o drugima.

Trening Vrhunski komunikator daje vam mogućnost da primetite nečije ponašanje, shvatite koje potrebe stoje iza tog ponašanja, otkrijete svoje neželjene reakcije na to ponašanje i sve ono čime sebe možete omesti u realizaciji svoje namere, da prilagodite svoje ponašanje svakom sagovorniku ponaosob i izvršite uticaj na njega.

Program „Vrhunski Komunikator’’ se sastoji iz dve faze:
Priprema za trening (Assessment)

U ovoj fazi učesnici putem on-line upitnika kreiraju sopstvenu studiju slučaja za trening tako što vrše procenu komunikacionog stila „teškog sagovornika“, procenjuju sopstveni komunikacioni stil i dobijaju procenu svog komunikacionog stila na osnovu mišljenja njihovih saradnika.

Trening

Kroz niz interaktivnih radionica, učesnici testiraju Personine komunikacione modele i kao rezultat treninga kreiraju akcione korake za poboljšanje komunikacije sa svojim „teškim sagovornikom“.

O ASSESSMENT-u
Communication Style Assessment

Asesment alat za procenu komunikacionih stilova (Communication Style Assessment) je proizvod kompanije Persona Global, koji je razvijen sa ciljem da rukovodiocima, menadžerima, tim-liderima i članovima tima pomogne da bolje razumeju jedni druge, da podignu timski duh i prepoznaju jake i slabe strane pojedinaca i timova.

Saznaj više

Zašto je Vrhunski komunikator jedan od najkorišćenijih komunikacionih treninga?

Da li ste znali da je model „Društveni stilovi“ na kojima se zasniva trening „Vrhunski komunikator“ svetski najpoznatiji i najkorišćeniji alat za unapređenje interpersonalne i organizacione produktivnosti?

Saznaj više


PC GAMEPLAN – ODREĐIVANJE KOMUNIKACIONOG STILA SAGOVORNIKA

Učesnici treninga mogu dodatno dobiti pristup Personinoj aplikaciji PC Gameplan za Android i iOS uređaje, koja im može pomoći da savladaju svaki budući komunikacioni izazov. Odgovaranjem na 16 pitanja algoritam računa poziciju njihovog sagovornika u matrici komunikacionih stilova. Pored toga korisnici dobijaju i 5 saveta kako da zadobiju poverenje svog sagovornika.
googleplay
app

Prijavite se putem telefona ili email-a
+381 (0)11 4123 410
+381 (0)60 029 0079
office@atria.rs
Cena: €350*
*cena je bez PDV-a

Mesta su ograničena. Prijavi se još danas i rezerviši svoje mesto na vreme!

PRIJAVI SE ODMAH I POSTANI VRHUNSKI KOMUNIKATOR!

“Vrhunski komunikator“ je jako zanimljiv trening, koristan je i primenjiv kako u komunikaciji sa kolegama tako i sa ljudima van posla. Ono što mi se posebno dopalo je to da smo se upoznali sa sopstvenim komunikacijskim stilom, ali i slikom koju drugi imaju o nama. To nam pokazuje na čemu treba da radimo.Bojana Jotić (Grading)
Uz pomoć treninga uspeo sam da shvatim drugačiju dimenziju u komunikaciji. Vežbe, demonstracija i praktični rad su učinili da trening bude odličan.Srđan Folić (Crnogorski Telekom)
Veoma dobar trening i mislim da će mi mnogo pomoći u budućim spornim komunikacijama sa kolegama na poslu.Vladmir Filipović (Vip mobile)