Postanite Vrhunski komunikator

Od 29. do 30. maja 2019. godine, u organizaciji kompanije Atria Group, održaće se trening „Vrhunski komunikator’’. U pitanju je dvodnevni trening Persone Global na kojem će učesnici naučiti kako da prepoznaju komunikacione potrebe svojih sagovornika, kako da se prilagode ovim potrebama, postanu fleksibilniji u komunikaciji, ostvare poverenje i dugoročno kvalitetan odnos. Nezavisno od toga da li rade u prodajnom sektoru, da li su menadžeri i lideri timova ili jednostavno vide potrebu da razviju svoje komunikacione veštine.

Ukoliko imate poteškoće sa komuniciranjem svoje ideje i projekta drugima ili želite da unapredite svoj uticaj na druge i cilj vam je da oni kojima su upućene vaše poruke, uputstva, zahtevi, mejlovi odreaguju onako kako želite, potrebno je da naučite prave stvari o sebi, a i o drugima.

Trening „Vrhunski komunikator“ daje vam mogućnost da primetite nečije ponašanje, shvatite koje potrebe stoje iza tog ponašanja, otkrijete svoje neželjene reakcije na to ponašanje i sve ono čime sebe možete omesti u realizaciji svoje namere, da prilagodite svoje ponašanje svakom sagovorniku ponaosob i izvršite uticaj na njega.

Program „Vrhunski Komunikator’’ se sastoji iz dve faze:
Priprema za trening (Assessment)

U ovoj fazi učesnici putem on-line upitnika kreiraju sopstvenu studiju slučaja za trening tako što vrše procenu komunikacionog stila „teškog sagovornika“, procenjuju sopstveni komunikacioni stil i dobijaju procenu svog komunikacionog stila na osnovu mišljenja njihovih saradnika.

Trening

Kroz niz interaktivnih radionica, učesnici testiraju Personine komunikacione modele i kao rezultat treninga kreiraju akcione korake za poboljšanje komunikacije sa svojim „teškim sagovornikom“.

O ASSESSMENT-u
Communication Style Assessment

Asesment alat za procenu komunikacionih stilova (Communication Style Assessment) je proizvod kompanije Persona Global, koji je razvijen sa ciljem da rukovodiocima, menadžerima, tim-liderima i članovima tima pomogne da bolje razumeju jedni druge, da podignu timski duh i prepoznaju jake i slabe strane pojedinaca i timova.

Saznaj više

Zašto je Vrhunski komunikator jedan od najkorišćenijih komunikacionih treninga?

Da li ste znali da je model „Društveni stilovi“ na kojima se zasniva trening „Vrhunski komunikator“ svetski najpoznatiji i najkorišćeniji alat za unapređenje interpersonalne i organizacione produktivnosti?

Saznaj više


PC GAMEPLAN – ODREĐIVANJE KOMUNIKACIONOG STILA SAGOVORNIKA

Učesnici treninga mogu dodatno dobiti pristup Personinoj aplikaciji PC Gameplan za Android i iOS uređaje, koja im može pomoći da savladaju svaki budući komunikacioni izazov. Odgovaranjem na 16 pitanja algoritam računa poziciju njihovog sagovornika u matrici komunikacionih stilova. Pored toga korisnici dobijaju i 5 saveta kako da zadobiju poverenje svog sagovornika.
googleplay
app

Prijavite se putem telefona ili email-a
+381 (0)11 4123 410
+381 (0)60 029 0069
office@atria.rs

Mesta su ograničena. Prijavi se još danas i rezerviši svoje mesto na vreme!


Pošalji upit za više informacija

“Vrhunski komunikator“ je jako zanimljiv trening, koristan je i primenjiv kako u komunikaciji sa kolegama tako i sa ljudima van posla. Ono što mi se posebno dopalo je to da smo se upoznali sa sopstvenim komunikacijskim stilom, ali i slikom koju drugi imaju o nama. To nam pokazuje na čemu treba da radimo.Bojana Jotić (Grading)
Uz pomoć treninga uspeo sam da shvatim drugačiju dimenziju u komunikaciji. Vežbe, demonstracija i praktični rad su učinili da trening bude odličan.Srđan Folić (Crnogorski Telekom)
Veoma dobar trening i mislim da će mi mnogo pomoći u budućim spornim komunikacijama sa kolegama na poslu.Vladmir Filipović (Vip mobile)