Atria Group – 1 vikend 4 treninga na 2 kontinenta | Atria Group
Atria Group –  1 vikend 4 treninga na 2 kontinenta

Atria Group – 1 vikend 4 treninga na 2 kontinenta

Prvog radnog vikenda nakon letnje pauze kompanija Atria Group održala je 4 treninga u 4 grada na 2 kontinenta.

U nedelju je 17. generacija Erickson profesionalnih koučeva uspešno završila četvrti modul treninga „Umetnost i nauka koučinga“. Za jedne ovo predstavlja kraj koučing putovanja, dok je za druge ovo prvi korak ka ICF sertifikaciji. Trener na ovom modulu bila je Marija Branovački, ICF-ACC kouč i Erickson trener.

Trening “Umetnost i nauka koučinga”, Beograd

U Novom Sadu u sradnji sa našim prijateljima Bridge Communication učesnici su uspešno završili šesti modul NLP Practitioner treninga. Na ovom modulu bavili su se strategijom dugoročnih ciljeva i samomotivacijom. Za mnoge, šesti modul je jedan od najzahtevnijih modula na treningu, međutim NLP Master Trener Sandra Savanović postarala se da učesnici uspešno savladaju novu materiju.

NLP Practitioner 62 modul 6, Novi Sad U Banja Luci 61. genaracija NLP Practitioner treninga je sertifikovana.

Učesnici su dobili dva međunarodna sertifikata (International Association for NLP i International Association of NLP). Za mnoge učesnike ovaj čin predstavlja najvažniji trenutak tokom NLP putovanja jer čini sublimaciju svega na čemu su proteklih šest meseci radili. Mnogi od učesnika do sertifikacije ostvare svoje prve NLP ciljeve.

NLP Practitioner 61, sertifikacija Banja

Luka U subotu je završen Leadership Developement Program za direktore vodeće kineske kompanije iz oblasti nekretnina koja broji 10 000 zaposlenih. Program je počeo u junu i obuhvatao je treninge, obuke i mentorske sesije. Trener programa Peđa Jovanović, istakao je da se ovaj korporativni trening razlikuje od ostalih zbog fascinantne posvećenosti koja je postojala kod svakog od učesnika. Poslednjeg dana treninga učesnici su ostali duže kako bi kreirali plan za dalju integraciju naučenog i dodatno unapredili svoje veštine.

“Leadership Developement Program “, Kina

U septembru u kopaniji Atria Group očekuju vas brojni treninzi iz oblasti komunikacije i HR-a. Neki od njih su: Intervju zasnovan na kompetencijamaVrhunski komunikator i Professional Presentation Live. Detaljnije informacije o treninzima kao i datume možete pogledati na sledećem linku.

Ostale vesti