Be wherever you want, learn online – #StaySafe | Atria Group
Be wherever you want, learn online – #StaySafe

Be wherever you want, learn online!

#StaySafe

Atria Be wherever you want, learn online program je rezultat dugogodišnjeg iskustva i rada konsultantskog tima koji je imao priliku da u praksi sagleda sve izazove i potrebe u procesu razvoja profesionalaca i organizacija.

Atria tim vam sa ponosom predstavlja opcije za online razvoj i učenje.

Personality and Ability Assessment (PAA) – Procena ličnosti i sposobnosti

Pravi odabir kandidata je osnovni uslov da biste kasnije nastavili da radite na njegovom razvoju i od njega napravili produktivnog i zadovoljnog zaposlenog. Očigledno je da dobro isplanirana selekcija kandidata predstavlja polovinu odrađenog posla.

Intervju zasnovan na kompetencijama

Imajući u vidu da HR ima stratešku ulogu u biznisu, jedan od načina da doprinese održivom uspehu poslovanja jeste kroz odabir najboljih ljudi koji će u kompaniji raditi i voditi je.

Tranzicija do menadžerske pozicije

Čestitamo! Upravo ste unapređeni na poziciju menadžera ili je Vaš razvojni plan da postanete menadžer. Ovo unapređenje je rezultat Vašeg prethodnog uspeha i činjenice da je Vaš potencijal prepoznat.

Poslovna simulacija Izgradnja hidroelektrane u Laosu

Jedna od ključnih veština svakog menadžera je sposobnost da se razumeju potrebe i izgrade kvalitetni odnosi sa različitim učesnicima u poslovnom procesu.

Discover PCM

Put samootkrivanja je konstantan i uzbudljiv put na kom se otkrivaju mnogi aspekti naše ličnosti, uključujući naše snage, sposobnosti, atribute kao i psihološke potrebe. Jedan od takvih puteva samootkrića je put PCM-a.

NLP Booster

Zamislite da možete da promenite način na koji posmatrate svoj život. Zamislite da postoje tehnike i alati koji vam mogu pomoći da ostvarite svoje ciljeve, oslobodite se stega i pogrešnih uverenja. Upravo nam sve ovo pruža NLP metodologija.

Menadžer kao kouč

Talentovani zaposleni imaju potrebue za izvrsnim menadžerima. Talentovani zaposleni može da odluči da prihvati posao u kompaniji zbog harizmatičnog lidera, dobrih beneficija ili kvalitetnog programa obuke, ali koliko će dugo taj zaposleni ostati i koliko će biti produktivan dok je tu, u najvećoj meri zavisi od njegovog odnosa sa osobom koja mu je direktno nadređena.

Storytelling trening

Iza svega što radimo, stoji priča. Jasno je da bi svako od nas želeo da to bude i dobra priča. Trening koji je pred vama stavlja snagu pričanja priča u funkciju pokretanja publike na akciju.

Vrhunski komunikator

Najvažnija stvar u bilo kojoj vrsti odnosa jeste komunikacija. Kada se bavimo poslom koji podrazumeva kontakt sa različitim ljudima dešava se da pravimo greške u komunikaciji i ne postižemo efekat koji smo želeli.

Wallbreakers online simulacija

Upravljanje promenama često izgleda kao rušenje starih, nepotrebnih, ali i dalje čvrstih zidova. Simulacija “Wallbreakers” vas uvodi u proces upravljanja timom u vremenima promena.

Ostale vesti