Ciljevi – Postavljanje, praćenje i evaluacija | Atria Group

Ciljevi – Postavljanje, praćenje i evaluacija

Trening „Ciljevi – postavljanje, praćenje, evaluacija” osmišljen je za unapređenje veština menadžera u postavljanju jasnih ciljeva, podsticanju članova tima da preuzmu odgovornost za ostvarenje ciljeva i ovladavanju alatima za praćenje realizacije ciljeva.

Ciljevi treninga

Unapređenje veština vođenja članova tima

Postavljanje kvalitativnih ciljeva

Podsticanje odgovornosti članova tima

Praćenje rezultata i feedback

Uspešno delegiranje zadataka

Postavljanje SMART ciljeva

Efikasno postavljanje ciljeva ključ je uspeha! SMART ciljevi su specifični, merljivi, ostvarivi, relevantni i vremenski ograničeni. Naučite kako kvantitativno i kvalitativno definisati ciljeve i koristiti efektivne alate za njihovu prioritizaciju. Postizanje dogovora o radu na profesionalnim ciljevima nikada nije bilo lakše!

Planiranje i Praćenje Napretka

Kako do cilja?
U ovom segmentu istražujemo korisne alate za planiranje akcionih koraka i određivanje kontrolnih tačaka. Učesnici će naučiti kako koristiti alate za samoevaluaciju, kreirati „ček-listu“ uspeha i efikasno organizovati sastanke za planiranje i praćenje napretka. Pripremite se za ostvarivanje svojih ciljeva uz detaljan plan!

Delegiranje i Timski Rad

Delegiranje – ključ uspešnog tima!
U ovom bloku se razmatraju prednosti i izazovi delegiranja zadataka. Naučite kako razviti poverenje i podršku unutar tima, kao i tehnike za motivisanje zaposlenih. Efikasno delegiranje zadataka može značajno povećati produktivnost i uspeh vašeg tima.

Teme koje obrađujemo na treningu

Postavljanje ciljeva

Ovaj blok se fokusira na veštine postavljanja SMART ciljeva koji su specifični, merljivi, ostvarivi, relevantni i vremenski ograničeni. Naučićete kako kvantitativno i kvalitativno definisati ciljeve, koristiti efektivne alate za njihovu prioritizaciju i postići dogovor o radu na profesionalnim ciljevima.

Kako do cilja?

U ovom bloku istražujemo korisne alate za planiranje akcionih koraka i određivanje kontrolnih tačaka. Učesnici će naučiti kako koristiti alate za samoevaluaciju, kreirati „ček-listu“ uspeha i efikasno organizovati sastanke za planiranje i praćenje napretka.

Spremnost za poteškoće

Fokus je na sagledavanju šire slike rada na ciljevima i povezivanju sa detaljnim koracima. Naučićete kako reagovati na različite ishode, pružati pozitivan feedback, prevazilaziti negativne emocije i proslavljati uspehe nakon ostvarenja ciljeva.

Delegiranje

U ovom bloku se razmatraju prednosti i izazovi delegiranja zadataka. Naučićete kako razviti poverenje i podršku unutar tima, kao i tehnike za motivisanje zaposlenih kao osnovu uspešnog delegiranja.

Moj akcioni plan

Učesnici će izraditi lični akcioni plan za primenu predstavljenih alata. Ovaj blok uključuje definisanje kontrolnih tačaka i praćenje napretka kako bi se osigurao uspeh u postizanju ciljeva.

Zainteresovani ste za trening
"Ciljevi – postavljanje, praćenje, evaluacija"?

Popunite formu, a mi ćemo vas kontaktirati u što kraćem roku!