Članovi Atrie izabrani su za sudije na domaćim i međunarodnim takmičenjima | Atria Group
Članovi Atrie izabrani su za sudije na domaćim i međunarodnim takmičenjima

Članovi Atrie izabrani su za sudije na domaćim i međunarodnim takmičenjima

Atria je ponovo prepoznata kao kompanija koja podržava mlade osobe u njihovom profesionalnom razvoju. Baš zbog toga je Tatjana Dukić izvršna direktorka Atria Group International izabrana da bude sudija na programu TOYP 2022 u organizaciji JCI Novi Sad.

TOYP 2022 je program namenjen promociji mladih ljudi, gde će oni dobiti prostor za prikaz svojih zalaganja i dostignuća, a cilj JCI Novi Sad je da najboljima omogući da budu zapaženi ne samo na lokalnom, već i na međunarodnom nivou. Na taj način biće im pružena prilika da se njihov trud, rad i plemenite ideje čuju daleko i tako svima posluže kao inspiracija.

Atria Group International je jedan od glavnih sponzora koji će nagraditi pobednika sa programom za profesionalni razvoj smatrajući da je kontinuirani razvoj veoma važan u postizanju ciljeva i putu uspeha.

No alternative text description for this image

Ono po čemu je Atria oduvek bila poznata je i jedinstveno korisničko iskustvo i zadovoljstvo klijenata, kao potvrda toga je veliki broj preporuka kao i poziv za sudiju Peđe Jovanovića, Senior Partnera u Atria Group International na takmičenje u oblasti korisničkog iskustva pod nazivom ,,UK CUSTOMER EXPERIENCE AWARDS 2022”.

No alternative text description for this image