Dušan Basalo ponovo u Upravnom odboru Srpske asocijacije menadžera | Atria Group
Dušan Basalo ponovo u Upravnom odboru Srpske asocijacije menadžera

Dušan Basalo ponovo u Upravnom odboru Srpske asocijacije menadžera

Prošle nedelje Srpska asocijacija menadžera izabrala je nove članove Upravnog odbora. Senior partneru kompanije Atria Group Dušanu Basalu, po drugi put pripala je čast da bude jedan od članova UO ove prestižne organizacije.

-Prethodne tri godine imao sam veliku čast da učestvujem u radu UO SAM-a, da razmenjujem mišljenja, razgovaram i sarađujem sa najuspešnijim ljudima privredne scene u Srbiji. Zahvaljujem se dosadašnjoj predsednici Stanki Pejanović na poverenju u tom trogodišnjem periodu. Takođe, zadovoljstvo mi je što ću i u novom mandatu UO u naredne tri godine, koji će voditi Dragoljub Damljanović, imati priliku da doprinesem uspehu Srpske asocijacije menadžera. Moj fokus će biti pre svega na radu sa mladim menadžerima kroz mentorski program, edukacijsku akademiju SAM-a i druge aktivnosti usmerene ka novim „igračima“ na ekonomskoj i privrednoj sceni naše zemlje.

Dusan Basalo SAM
SAM Dusan Basalo

U Upravnom odboru Srpske asocijacije menadžera od sada će, kako je odlučeno na Skupštini, biti Dušan Basalo (Atria grupa), Biljana Bogovac (PwC Srbija), Marija Desivojević Cvetković (Delta holding), Slobodan Đinović (Orion Telekom), Mihailo Janković (Nectar grupa), Dragomir Kostić (Atlantic Brands), Nebojša Mandić (DHL Global Forwarding), Nebojša Matić (Mikroelektronika), Miloš Milisavljević (Strawberry Energy), Stanka Pejanović (Hisense Gorenje Europa), Miloš Perović (Termovent), Dragan Popović (Aigo Business system), Dejan Ranđić (DNA Communications), Aleksandra Stojanović (MK Grupa) i Dejan Turk (Vip mobile).

Nova snaga Asocijacije biće usmerena ka dvosmernoj razmeni i unapređivanju znanja neophodnim menadžerima, a i prevashodno, korišćenju tog znanja i iskustva u cilju veće odgovornosti prema važnim biznis i društvenim temama poput: cirkularnih migracija, odliva mozgova, digitalne transformacije, promena biznis modela, komunikacija i dr. Odgovornim delovanjem Asocijacija će nadstojati da stvori bolju i sigurniju budućnost za nove generacije i društvo.

SAM je u 2019. godini organizovao više od 40 raznovrsnih aktivnosti usmerenih na razvoj menadžera, njihovo povezivanje i unapređenje okruženja poput tradicionalnog događaja: Junski susret, sastanka sa članovima Fiskalnog saveta i poreskom upravom, kao i predstavljanja članova kroz format „Veče sa…u Crowne Plazi“. Nastavljeno je i promovisanje liderstva i profesionalni razvoj mladih menadžera kroz jedinstveni, ekskluzivni Mentorski program čiji je partner kompanija Atria Group.

Ostale vesti