Otvorena radionica: Formiranje tima kroz PCM | Atria Group
Otvorena radionica: Formiranje tima kroz PCM

Otvorena radionica: Formiranje tima kroz PCM

Prošle nedelje, organizovali smo radionicu posvećenu Process Communication Model metodologiji, namenjenu svima koji žele da izgrade tim vrhunskih performansi. Vođenje, usklađivanje i formiranje timova predstavljaju značajan izazov za svakog menadžera, a naša radionica pružila je jedinstvene uvide i alate za prevazilaženje tih izazova.

Radionicu je vodio Vanja Pauljičić, PCM Product Owner, sertifikovani NLP trener i Erickson kouč, koji ima bogato iskustvo na menadžerskim pozicijama u raznim multinacionalnim kompanijama. Vanjina karijera se posebno ističe u vođenju prodajnih timova, sa uspešnim rezultatima u upravljanju timovima do 100 ljudi, razvoju marketing strategija, kao i koučingu i treninzima koje je obezbeđivao svojim timovima.

Učesnici su imali priliku da prošire svoje znanje o PCM-u i nauče kako praktično primeniti određene koncepte. Naučili su kako da prepoznaju različite komunikacione stilove i prilagode svoj pristup, kako da efikasno rešavaju konflikte unutar tima i kako da motivišu članove tima na način koji odgovara njihovim individualnim potrebama. Fokus radionice bio je na dubljem razumevanju sebe i svojih timskih članova, sa ciljem stvaranja snažnih i kohezivnih timova.

Ostale vesti