„High Performance Team Coaching” 2.0 | Atria Group
„High Performance Team Coaching” 2.0

„High Performance Team Coaching” 2.0

Prošlu nedelju obeležio je prvi četvorodnevni trening „High Performance Team Coaching”. Ovaj intenzivni program podigao je svest o važnosti timskog rada i opremio učesnike novim alatima i veštinama ključnim za vođenje timova vrhunskih performansi.

Kroz strukturirani pristup koučing alatima, učesnici su naučili kako da maksimalno iskoriste potencijal svakog člana tima, prevaziđu česte konflikte, povećaju angažovanost pojedinaca i postave jasne dugoročne ciljeve. Fokus je bio na unapređenju saradnje, konstruktivnom rešavanju sukoba i stvaranju atmosfere koja podstiče kontinuirano učenje unutar tima.

Hvala Mariji Branovački na posvećenosti i izvanrednom prenošenju znanja. O tome kako smo se proveli najbolje govore utisci učesnika: 

Marija je sjajna kao predavač – odlična energija, otvorenost za pitanja, fleksibilnost za promene /osluškivanje i primećivanje potreba učesnika, puno primera iz prakse! Trening je odličan spoj teorijskog i praktičnog. Hvala Mariji koja je uvažila sve naše predloge tokom samog treninga, zaista znaci kada je trener present! ❤️

  • Ena Ese, Talent Acquisition Specialist @ Schneider Electric

Jako mi se dopao trening, približio mi je koučing kao tehniku i osjećam se da sam dobila sve što mi je potrebno da budem timski kouč.

  • Tanja Slavuljica Miladić, HR Manager @ PREIS Group

Trening mi je pružio korisne primere i omogućio mi da ih povežem sa stvarnim svetom. Posebno su mi se dopali trener i saradljivost grupe, kao i psihološki bezbedno okruženje.

  • Tanja Skoberna, Talent Development Manager @ Grid Dynamics

Sve je billo jako dobro: odnos i stručnost trenera, način prenošenja znanja, kreativni pristup, interakcija, vežbe, praktični primeri, storytelling…

  • Marijana Stojković, VP of Finance

Sadržaj i praktična iskustva su bili izuzetno korisni. Trener je uspeo da prenese znanje na jednostavan i razumljiv način, zbog čega sam stekla dodatnu sigurnost.

  • Marina Mihajlovska, Director of HR and Common Affairs Department @ Kola
Trenng je bio odlican, Marija ume uvek lepo, jednostavno i primenljivo da iznese temu. Praktični alati i koncepti koji su provereni, još i manja grupa -imala sam odlično iskustvo.
  • Vesna Kardalevska, HR Consultant 

Ostale vesti