In-house trening „Intervju zasnovan na kompetencijama“ za kompaniju Vega IT | Atria Group
In-house trening „Intervju zasnovan na kompetencijama“ za kompaniju Vega IT

In-house trening „Intervju zasnovan na kompetencijama“ za kompaniju Vega IT

Prošle nedelje, naša koleginica Nikolina Novaković održala je in-house trening „Intervju zasnovan na kompetencijama“ za kompaniju „Vega IT“. 

Intervju zasnovan na kompetencijama je strukturirani metod intervjuisanja koji unapređuje kvalitet procene kandidata pomoću dodatnih pitanja usmerenih na ponašanje kandidata u konkretnim situacijama. Prošlo ponašanje se smatra najboljim pokazateljem budućeg učinka, jer pruža uvid u to kako će kandidat upravljati budućim situacijama na osnovu svog prethodnog ponašanja.

Tokom ovog jednodnevnog treninga, polaznici su imali priliku da steknu veštine i znanja potrebna za vođenje intervjua zasnovanih na kompetencijama, čime će značajno unaprediti kvalitet zapošljavanja kroz objektivan odabir pravih ljudi za odgovarajuće pozicije. Trening pokriva sve faze intervjuisanja – od pripreme, koja uključuje definisanje ključnih kompetencija za traženu poziciju, do postavljanja adekvatnih pitanja i izbora pravog kandidata. 

Utisci učesnika:

  • „Ovaj trening nam je pružio strukturu i alate koji su odmah primenjivi u svakodnevnom radu.“
  • „Trening je bio baš dobro organizovan i atmosfera je bila super. Bravo!“
  • „Jako mi se dopalo to đto je fokus bio na praktičnim vežbama i rad na stvarnim primerima iz naše prakse.“
  • „Kombinacija teorije i prakse je bila izuzetno korisna, sa naglaskom na interaktivne aktivnosti koje su pomogle učesnicima da odmah primene naučeno.“

Ukoliko i vi želite da započnete projekat sa nama, kontaktirajte nas putem forme.

Ostale vesti