In-house treninzi | Atria Group

In-house treninzi

In-house treninzi se organizuju isključivo za korporativne klijente, a izvode se od strane naših sertifikovanih trenera. Za neke od treninga iz ove grupe postoji mogućnost organizovanja interne sertifikacije, nakon koje interni treneri kompanija imaju priliku da ih izvode samostalno, prema našoj metodologiji i uz našu podršku.

Komunikacija i uticaj (5)

Vrhunski komunikator

Trening „Vrhunski komunikator” je, pre svega, namenjen onima koji žele da unaprede svoje komunikacione veštine u poslovnom okruženju – sa kolegama, klijentima, članovima tima ili nadređenima.

NLP komunikacija

Trening je namenjen osobama koje su zainteresovane za primenu NLP metodologije u svrhu unapređenja komunikacije.

PCM komunikacija

„PCM komunikacija” je napredni komunikacioni trening koji je, pre svega, namenjen ekspertima, supervizorima i menadžerima, koji su već prošli osnovne komunikacione treninge.

Asertivna komunikacija

Trening je namenjen svima koji žele da napreduju na polju ličnog razvoja, a pre svega da unaprede veštine komunikacije.

Uticaj - strategije i praksa

„Uticaj – strategije i praksa” je napredni trening iz oblasti komunikacije. Namenjen je osobama čije se svakodnevne profesionalne aktivnosti sastoje od uticaja na druge, kroz prodaju, prezentovanje i slično.

Prodaja i pregovaranje (5)

Vrhunski prodavac

Trening „Vrhunski prodavac” namenjen je osobama koje se bave B2B prodajom: prodavcima, key account menadžerima, business developer-ima, menadžerima prodaje i slično.

Prodaja za maloprodaju

Trening „Prodaja za maloprodaju” namenjen je zaposlenima u maloprodajnim objektima, a za cilj ima unapređenje prodajnih procesa i rast prodajnih rezultata.

Telefonska prodaja

Trening „Telefonska prodaja” namenjen je zaposlenima u call centrima i osobama koje se bave telefonskom prodajom.

Uspešni pregovarač

Trening „Uspešni pregovarač” namenjen je profesionalcima koji se bave prodajom, nabavkom i različitim pregovorima u poslovnom kontekstu.

Cooperation & Beyond

Trening je namenjen profesionalcima koji žele da dođu isključivo do “win-win” rezultata u pregovorima, kako unutar kompanije, tako i sa strateškim partnerima.

Ekspertske veštine (8)

Professional Presentation Live

Trening je namenjen profesionalcima koji drže javne ili interne prezentacije u kompanijama, a pre svega ekspertima koji vode sastanke, iznose planove kolegama ili brane budžet pred menadžmentom firme.

Rezilijentnost - Upravljanje stresom

Trening je namenjen osobama koje se svakodnevno susreću sa pritiskom i stresom usled velike količine posla, kratkih rokova i promenljivog okruženja.

Upravljanje konfliktima

Trening je namenjen izvršiocima, ekspertima, kao i nižem i srednjem menadžmentu.

Upravljanje vremenom

Trening je namenjen izvršiocima, ekspertima, kao i nižem i srednjem menadžmentu.

Interno preduzetništvo

Ovaj trening je namenjen kompanijama koje teže uvođenju preduzetničkog mindset-a unutar svojih timova.

Razvoj kompetencija emocionalne inteligencije

Trening je namenjen osobama koje žele da rade na unapređenju odnosa sa kolegama ili članovima tima i na taj način poboljšaju saradnju i učinak.

Trening za trenere

Trening je namenjen internim kompanijskim trenerima.

Liderstvo i menadžerske veštine (8)

Menadžer kao mentor

Ovaj trening je namenjen, pre svega, srednjem i nižem menadžmentu, ali i ekspertima koji imaju ulogu mentora u organizacijama.

Menadžer kao kouč

Ovaj trening je namenjen, pre svega, višem i srednjem menadžmentu, ali i liderima koji žele da rade na razvoju drugih članova tima.

Tranzicija do menadžerske pozicije

Ovaj program je namenjen mladim i novim menadžerima koji treba da unaprede svoje menadžerske veštine.

Ciljevi - Postavljanje, praćenje i evaluacija

Trening je namenjen nižem i srednjem menadžmentu, kao i profesionalcima koji žele da steknu sposobnost sistematskog pristupa u radu na svojim ciljevima.

Izgradnja vrhunskih timova

Trening je namenjen rukovodiocima, menadžerima i tim liderima koji žele da rade na okupljanju tima oko zajedničke ideje, vizije ili cilja i na unapređenju timskog duha i rada.

Interno preduzetništvo

Ovaj trening je namenjen kompanijama koje teže uvođenju preduzetničkog mindset-a unutar svojih timova.

Inovativno donošenje odluka

Trening je namenjen menadžerima na svim nivoima, kao i osobama koje se na svakodnevnom nivou susreću sa situacijama u kojima donose važne odluke.

Storytelling za lidere

Trening je namenjen liderima i profesionalcima čije pozicije uključuju česte javne nastupe.

Poslovne simulacije (2)

Wallbreakers

Trening je namenjen menadžerima na svim nivoima, kao i osobama koje trenutno ne vode timove, ali učestvuju ili donose važne odluke u kompaniji.

Strateško razmišljanje - Simulacija izgradnje hidroelektrane

Trening je namenjen menadžerima na svim nivoima, kao i profesionalcima koji komuniciraju sa velikim brojem osoba unutar ili izvan kompanije.

Novi programi (1)

Outside the Box Thinking

Program je namenjen menadžerima na svim nivoima, osobama koje učestvuju u donošenju odluka u kompaniji, kao i svim pojedincima koji žele da razviju nove kreativne ideje koje će im omogućiti uvide u nove mogućnosti pristupa poslovanju.

Gamechanges

Gamechanges je poslovna simulacija koja osnažuje lidere da pronađu način kako da angažuju stejkholdere u velikim, složenim organizacijama.

Ukažite nam poverenje!

Kroz najsavremenije programe, metodologije i alate napravite značajnu razliku i budite lider u svojoj oblasti poslovanja.