Inovativno donošenje odluka | Atria Group

Inovativno donošenje odluka

„Inovativno donošenje odluka“ je jednodnevni trening Persone Global osmišljen za optimizaciju procesa donošenja odluka i unapređenje kreativnog razmišljanja kod učesnika. Ovaj trening pruža lako razumljiv okvir za razumevanje procesa donošenja odluka i nudi praktičan skup alata za unapređenje ovog procesa. Cilj je osnažiti učesnike u donošenju odluka i unaprediti njihove kreativne sposobnosti potrebne za svaki korak u procesu donošenja odluka.

Ciljevi treninga

Optimizacija procesa donošenja odluka.

Unapređenje kreativnog razmišljanja.

Razvoj individualnih stilova odlučivanja.

Pružanje praktičnih alata za efikasno donošenje odluka.

Blokovi treninga

Paradigme

Istražujemo šta blokira našu kreativnost i koje paradigme upravljaju našim životom. Naučićemo kada je prikladno, a kada neprikladno dovoditi paradigmu u pitanje i kako one utiču na naš proces donošenja odluka.

Kreativnost

Fokusiramo se na četiri ključne kreativne sposobnosti, funkcije leve i desne hemisfere mozga, otvorenost za informacije, suočavanje sa nesigurnošću i prihvatanje rizika. Učesnici će naučiti kako da koriste ove sposobnosti za bolje donošenje odluka.

Proces donošenja odluka

Ovaj blok obuhvata četvorostepeni model donošenja odluka: identifikacija, pretraga, procena i selekcija. Naučićete kako identifikovati problem, istražiti alternativna rešenja, proceniti opcije i doneti konačnu odluku.

Role-Play

Učesnici će primeniti naučene veštine kroz simulacije realnih situacija. Ova praktična vežba omogućava bolje razumevanje procesa donošenja odluka i primenu kreativnih tehnika u praksi.

Priprema za trening – Upitnik „Inovative Decision Making Profile“

Učesnici će primeniti naučene veštine kroz simulacije realnih situacija. Ova praktična vežba omogućava bolje razumevanje procesa donošenja odluka i primenu kreativnih tehnika u praksi.

Benefiti za učesnike

Optimizacija procesa donošenja odluka

Unapređenje kreativnog razmišljanja

Poboljšanje individualnih stilova odlučivanja

Ovladavanjem setom praktičnih alata

Jačanje samopouzdanja pri donošenju odluka

Zainteresovani ste za trening
"Inovativno donošenje odluka"?

Popunite formu, a mi ćemo vas kontaktirati u što kraćem roku!