Internacionalna doTERRA konvencija u Torinu | Atria Group
Internacionalna doTERRA konvencija u Torinu

Internacionalna doTERRA konvencija u Torinu

Proteklog vikenda, naša koleginica Nađa Simović prisustvovala je Internacionalnoj doTERRA „Bloom” konvenciji u Torinu.

Konvencija je trajala tri dana i bila je ispunjena raznovrsnim i inspirativnim sadržajem, pružajući priliku za duboko razumevanje moći esencijalnih ulja, aromaterapije, ljudskog organizma i toga kako nam esencijalna ulja mogu biti saveznik za postizanje i održavanje celokupnog zdravlja – kako fizičkog, tako i mentalnog.

Prvi govornik bila je inspirativna Emily Wright (doTERRA President and Founder) koja nam je izmamila osmehe, ali u par trenutaka i suze – pogotovo u trenucima kada se pričalo o projektima doTERRA-ine humanitarne fondacije „Healing Hands”. Misija ove fondacije je unapređenje kvaliteta života zajednica kroz samoodržive projekte koji podržavaju obrazovanje, zdravstvo, čistu vodu i sanitarne uslove, kao i ekonomske prilike.

Takođe, imali smo priliku da slušamo veoma inspirativne govornike kao što je Dr. Osguthorpe koji je lider medicinskog odseka kompanije doTERRA. Dr. Osguthorpe je govorio o čistoći i konzistentnosti doTERRA-inih esencijalnih ulja i o benefitima suplemenata za naš organizam.

Poseban akcenat stavljen je na lansiranje novih proizvoda – blend esencijalnih ulja Shinrin-Yoku (kupanje šumom) uz koji je 8000 učesnika u istom trenutku radilo AromaTouch Hand tehniku. Čitava dvorana je mirisala na šumu!

Između predavanja imali smo priliku i da se „razmrdamo“ uz muziku i ples.

U drugom delu konvencije imali smo pristup Showroom-u u kom smo mogli pomirisati sva ulja, probati novu formulu kolagena sa ukusom nara i trešnje, probati protein sa ukusom vanile i čokolade. Takođe, prisustvovali smo i radionici pravljenja parfema od naših omiljenih esencija.

Konvencija je bila šarena, cvetna i ceo doživljaj je bio „Bloom“ – ime koje i sama konvencija nosi!

Ostale vesti