Internacionalna konferencija za Saville partnere | Atria Group
Internacionalna konferencija za Saville partnere

Internacionalna konferencija za Saville partnere

Naša koleginica Nikolina Novaković nedavno je prisustvovala Internacionalnoj konferenciji za Saville Assessment partnere u Londonu, koja je organizovana povodom proslave 20 godina postojanja ove organizacije. Konferencija je trajala tri dana i bila je ispunjena raznovrsnim i inspirativnim sadržajem, pružajući priliku za duboko razumevanje najnovijih dostignuća i strategija u oblasti ljudskih resursa.

Prvog dana, Saville je predstavio unapređenja proizvoda i usluga, kako za korisnike, tako i za svoje klijente, sa fokusom na novine oko prevoda materijala. Predstavljeno je pet osnovnih modela rešenja koja obuhvataju: profesionalno zapošljavanje, liderstvo i izvršno regrutovanje, identifikaciju talenata i njihov razvoj, liderski razvoj i timsku efektivnost. Zanimlijvo je da su svi proizvodi razvijeni s idejom vlasnika Petera Savilla da se suoči sa izazovima koje su zaposleni smatrali nemogućim. Takođe, poseban akcenat stavljen je na integraciju veštačke inteligencije (AI) u testove i izveštaje, što omogućava Saville-u da ostane u koraku sa najnovijim trendovima i tehnologijama. Naredna dva dana konferencije održana su na najvećem ragbi stadionu u Londonu, gde su učesnici imali priliku da čuju inspirativne priče dve sportiskinje – Maggie Alphonsi, prve žene crnkinje u muškom ragbiju, i Helen Richardson, istaknute hokejašice. 

Njihove priče bile su posebno motivišuće i naglasile su važnost upornosti i predanosti. Drugog dana, fokus je bio na važnosti stalnog razvoja veština. Diskusije su bile izuzetno korisne, pružajući dubok uvid u savremene metode i pristupe profesionalnom razvoju. Treći dan konferencije bio je posvećen temi „Driving a New Way of Growth“ sa fokusom na najbolje strategije za podršku klijentima i razvoj zaposlenih u poslovnom okruženju.

Pored bogatog profesionalnog programa, Nikolina je imala priliku da poslepodnevne sate provede upoznavajući se sa međunarodnim partnerima, od kojih mnogi preko deceniju sarađuju sa Saville-om. Zanimljivo je kako svaki partner koristi Saville na jedinstven način, što pokazuje koliko ovaj sistem pruža slobode i fleksibilnosti.

Nikolina je istakla da je konferencija bila izuzetno korisna i inspirativna, pružajući ne samo nove informacije i alate, već i priliku za umrežavanje i povezivanje sa stručnjacima iz celog sveta.

Ostale vesti