Kako do boljih performansi uz PCM | Atria Group
Kako do boljih performansi uz PCM

Besplatan webinar | 29. decembra od 18h!

Kako do boljih performansi uz PCM?

Saznajte iz prve ruke od PCM Trenera

Pozivamo vas na još jedan PCM webinar, 29. decembra od 18h!

Iz prve ruke od PCM profesionalaca saznaćete na koji način su u poslovnim i privatnim sferama postigli rezultate zahvaljujući PCM metodologiji.

Nekima od nas je ova godina donela pozitivne promene.

Nekima je donela nove, neočekivane izazove.

Izmenjene okolnosti življenja i rada tražile su od nas da se prilagodimo i da:

Atria grupa je kao i uvek do sada bila vaš pouzdan partner u procesu ličnog i profesionalnog napredovanja.

Baš iz razloga što imamo metodu koja “radi”, u ovoj godini izazova mnogo puta smo pisali i pričali o PCM-u.

Ovog puta odlučili smo da vam prenesemo iskustva iz prakse kako biste iz prve ruke saznali kako možete unaprediti svoje performanse uz PCM!

O čemu ćemo govoriti na webinaru?

Šta ćete dobiti ovim webinarom?

Kad?

29. decembar od 18h

Trajanje webinara:

1h

Gde?

Online – ZOOM platforma

Prijava je besplatna, ali je broj mesta ograničen. Obezbedite svoje mesto već danas!

Ko su predavači?

One su priznati profesionalci u svom poslu i bave se razvojem ljudskog potencijala i veština. Iako u svom radu primenjuju različite metodologije, zajedničko im je da je svaka od njih sertifikovani PCM trener i coach.

Stanislava Vidović

Od 1998 godine se bavi trenerskim radom i akreditovana je trenerica iz više oblasti – pregovaranja, medijacije, komukacijskih veština, upravljanja vremenom, projektima, liderstva, timskog rada, kritičkog mišljenja i dr. Licenciran je PCM Trener (Process Communication Model) i iz Point of You-a (PoY). Osnivačica je dve nevladine organizacije i ima preko 23 godina iskustva rukovođenja i rada u međunarodnim institucijama.  Poslednjih 19 godina radi za Nemacku vladu (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit  (GIZ) GmbH) i vodi dva regionalna programa za Srbiju i Crnu Goru iz oblasti ljudskih prava i prava osetljivih grupa.

Ivana Blečić

Praktično iskustvo gradila je na različitim menadžerskim pozicijama  u kompanijama Dinamik Centar, AK Kompresor i Merkur  International. Sertifikovani je PCM Trener. U cilju razvijanja potencijala pojedinaca i timova, razvila je set  treninga, koje je do sada imala priliku da primeni u radu sa više  kompanija, timova i nekoliko desetina pojedinaca.

Jelena Koren

PCM Trener i kouč

Za 7 godina svoje profesionalne karijere i 4 godine u AIESEC-u bila sam različitim ulogama, od operativne do strateške, od HR-a do Project Manager-a. Moj cilj je da napredujem dalje kao profesionalac koji pomaže pojedincima, timovima i organizacijama u otkrivanju svojih GDE, pronalaženju ZAŠTO i otkrivanju KAKO.

Milica Marković

Prve profesionalne korake počinje u korporativnom okruženju, najpre u Soko štarku a zatim i u kompaniji Vip mobile. Od 2016. godine vodi internacionalne projekte i programe koji uključuju timove iz 7 zemalja A1 Telekom Austria Grupe. Ove godine postaje sertifikovani PCM Trener i coach. Svoje profesionalno angažovanje time značajno obogaćuje i dalje se posvećuje svojim strastima – psihologiji, komunikaciji iličnom razvoju.

Berger Irena

Berger Irena, 1983.godište, magistar komunikologije, preduzetnik, Playmais distributer za Srbiju i zaljubljenik u kreativne tehnike ličnog rasta i razvoja. Istražuje i razvija koncepte učenja kroz igru – pre svega o nama samima.

Ko će biti host webinar-a?

Marija Dajić

HR Consultant, godinama je posvećena ličnom i profesionalnom razvoju pojedinaca.  Kao iskusan HR-ovac sa internacionalnim iskustvom u jednoj globalnoj korporaciji, Marija se najpre specijalizovala u oblasti treninga zaposlenih, da bi se potom odvažno upustila u samostalnu karijeru zasnovanu na principima individualnog rada sa klijentima i holističkog pristupa rešavanju svih izazova savremenog života.  Autor je bloga „Budan.rs“ koji se bavi temama ličnog razvoja i ko-autor „Obrni igru“ NLP programa edukacije za decu i tinejdžere. Zahvaljujući svom bogatom životnom i profesionalnom iskustvu, Marija je našla svoje mesto u Atria Group-i gde vredno radi na širenju znanja o PCM metodi kao jednoj od premium metoda komunikacije i upravljanja ličnim promenama. Kada izađe iz uloge poslovne žene, Marija ostaje radoznali istraživač ljudske prirode i posvećena majka 8-godišnje devojčice koja joj je ujedno i najveća inspiricija.

Ostale vesti