Kako izgleda jedan običan vikend u kompaniji Atria Group? | Atria Group
Kako izgleda jedan običan vikend u kompaniji Atria Group?

Kako izgleda jedan običan vikend u kompaniji Atria Group?

Tmurno vreme, kiša. Prelazak iz leta u turbulentnu jesenju dinamiku na nas je delovala pozitivno. Ovog vikenda održali smo 5 treninga , u tri grada Evrope.

Tokom protekla 4 dana održan je peti modul treninga „Umetnost i nauka koučinga“. Bila je to poslednja stepenica na putu ka ICF akreditaciji. Trener na ovom modulu bila je Carla Benedetti, profesionalni ICF-PCC kouč iz Italije. Našim Erickson, a budućim ICF koučevima želimo mnogo sreće i uspeha u daljem radu. Menjajte svet svakim razgovorom!

Trening “Umetnost i nauka koučinga” modul 5, Beograd

Pred našim učesnicima iz Praga bio je važan zadatak. Oni su na drugom modulu treninga „Umetnost i nauka koučinga“ naučili kako da implementiraju i razviju koučing veštine. Nakon iscrpnog vikenda i ozbiljnog rada sa Trenerom Halkom Balačkovom, učesnici su spremni da podstaknu svoje klijente na definisanje prioriteta, stavljanje tih prioriteta u jasne vremenske okvire uz orijentaciju na raspoložive resurse i njihove veštine. Drugim rečima, budući Erickson koučevi spremni su za rad sa klijentima jer sada znaju kako da ih podstaknu da pronađu odgovor na pitanje: “Kako da postignem željeni cilj?”.

Trening “Umetnost i nauka koučinga” modul 2, Prag

Dinamična atmosfera vladala je i u NLP Centru. Učesnicu su radili na usavršavanju svojih komunikacionih veština na trećem modulu NLP Practitioner treninga. Sa NLP Trenerom Luicom Radivojevićem naučili su efikasne NLP tehnike i alate. Reframing je jedan od njih. Njegovom upotrebom menja se tačka gledišta sa koje osoba percipira događaje. Promenom načina percepcije lako se menja odnos, značenje i značaj koji sagovornik daje događaju. Promenom značenja koje događaj za njega ima, sagovornik dolazi u situaciju da promeni i ponašanje u vezi sa tim događajem. Kako bi učesnici na najbolji način usvojili ovu tehniku, Luica ih je podelio u timove. Kako smo čuli, učesnici jedva čekaju sledeći trening.

NLP Practitioner trening 59 modul 3, Beograd

Sa učesnicima trećeg modula NLP Mastera u Banja Luci bila je Sandra Savanović, NLP Master Trener. Na ovom modululu učesnici su naučili kako da uverenje povežu sa činjenicama koje ga podržavaju i kako da dovedu u pitanje vezu između tih činjenica i uverenja. Tokom viekenda učesnici su savladali i dve značajne tehnike: The Work i DeKartov sistem. Njihova primena doneće im efikasne rezultate u pregovorima i na sastancima sa izazovnim sagovornikom.

NLP Master 19 modul 3, Banja Luka

U Banja Luci održan je šesti modul treninga “Uspješna telefonska komunikacija” koji je posebno kreiran prema potrebama našeg klijenta, kompanije XExpress. Trener na ovom modulu bio je Borko Kikić. Ukoliko i vi želite da unapredite poslovanje svoje kompanije i stalo vam je do usavršavanja vaših zaposlenih kompanija Atria Group je prava adresa za vas.

Trening “Uspješna telefonska komunikacija” kompanija XExpress, Banja Luka

Ostale vesti