Kompanija Atria Group na događaju ,,A Week of Play 2020“ u Kopenhagenu | Atria Group
Kompanija Atria Group na događaju ,,A Week of Play 2020“ u Kopenhagenu

Kompanija Atria Group na događaju ,,A Week of Play 2020“ u Kopenhagenu

I ove godine kompanija Workz okupila je vrhunske stručnjake na godišnjem događaju ,,A Week of Play 2020“ u Kopenhagenu. Učesnici su imali priliku da se upoznaju sa novim, dinamičnim alatima za stimulisanje, angažovanje i trening zaposlenih. Kao dugogodišnji partner i saradnik, kompanija Atria Group bila je deo ovog događaja. Naš predstavnik bio je Knowledge Manager Luica Radivojević.

,,Težimo da budemo drugačiji, težimo da budemo inovativni, težimo da dovedemo svet u naš region. Zato se ja ovih dana nalazim u Danskoj u Kopenhagenu kod naših partnera, kompanije Workz. Mnogo toga imamo zajedničkog. Osim što im je bickla omiljeno prevozno sredstvo slažemo se i oko toga da se najbolje uči kroz igru i aktivnu uključenost. Od vrha pa do nižih nivoa mendžmenta bez obzira na godine starosti ili godine iskustva praksa je pokazala da svi uživaju i maksimalno uče kroz igru. Da je ovo istina pokazuje i činjenica da se pored mene ovih dana u Workz-u na ovom okupljanju našlo mnogo ljudi iz Austrije, Nemačke, Britanije, Danske, Švajcarske koji rade u različitim kompanijama i različitim industrijama. Družimo se, igramo se i učestvujemo na teme „Prevencija i upravljanje stresom“, „Inkluzija“, „ Upravljanje projektima i planiranje“ , „Upravljanje promenama“, „Agilno liderstvo“.“

Kompanija Workz poznata je po kreiranju treninga čiji je pristup zasnovan na igrama. Kao njihov višegodišnji partner, kompanija Atria Group je ekskluzivni zastupnik jedne od Workz-ovih nagrađivanih simulacija liderstvaWallbreakers. U narednom periodu usmereni smo na širenje portfolija i predstavljanju novih dinamičnih trendova kada je razvoj zaposlenih u pitanju. Budite spremni i otvoreni da se igrate.

Ostale vesti