Kompanija Atria Group na prvom HR Week-u | Atria Group
Kompanija Atria Group na prvom HR Week-u

Kompanija Atria Group na prvom HR Week-u

Kompanija Atria Group učestvovaće na prvom HR Week-u koji će se održati od 2. do 6. decembra u Beogradu. HR Week je premium HR događaj koji se sastoji od pet tematskih celina: talent, development, people analytics & technology, employer branding i innovative HR. Kao kompanija koja je lider na tržištu kada su lični i profesionalni razvoj u pitanju, Atria Group predstaviće svoje vodeće HR programe tokom prva dva dana događaja, u okviru TALENT i DEVELOPMENT tematskih celina.

Posetioci će imati priliku da se upoznaju sa programima, a najrelevantnije informacije dobiće od naših HR konsultanata. U okviru DEVELOPMENT celine posetici HR Week-a će prisustvovati predavanju Peđe Jovanovića, Senior partnera kompanije Atria Group i ICF-MCC kouča. On će govoriti o značaju koučing pristupa u HR-u, sa posebnim osvrtom na timski koučing. Pored toga, Atria Group i HR World će zajednički predstaviti Koučing konferenciju 2020 čiji je slogan Let’s play! Konferencija će okupiti najeminentnije svetske HR stručnjake i predstavnike akademske zajednice.

Pozivamo vas da budete deo ovog jedinstvenog događaja koji će vas inspirisati i povezati sa relevantnom HR zajednicom. Na kraju događaja, svi učesnici biće uključeni u izradu nacrta razvoja HR struke za sledeću godinu. Svi zainteresovani koji se prijave do sutra (15. novembra) ostvaruju značajan popust. Rezervišite dnevne i nedeljne Early Bird karte putem zvaničnog sajta: www.hrweek.rs

Vidimo se na HR Week-u!

Ostale vesti