Koučing konferencija 2024 prevazišla očekivanja | Atria Group
Koučing konferencija 2024 prevazišla očekivanja

Koučing konferencija 2024 prevazišla očekivanja

Koučing konferencija, juče održana u hotelu Crown Plaza u Beogradu, je zaista pomerila granice u regiji i pokazala da imamo energije, znanja i kreativnosti za nove uspehe!

Koučing konferencija je zaista bila najveći i najsjajniji regionalni skup. Protok energije, nove ideje i velika motivacija u vazduhu.

Počelo je Marilyn Atkinson, osnivačem Erickson Coaching International i njenim govorom o aktuelnoj temi Rezilijentnog liderstva kroz razvoj snažnih timova. Posle ovog fantastičnog otvaranja usledile su radionice Andrije Gerića, Nikki Holland i Marija Krivokapića, a zatim  i Keynote Speech Mickael Dufourneaud-a koji nam je približio zašto je PCM najbolji alat za postizanje usklađenosti u timu.

Nastavili smo sa radionicama Uroša Mitića, Mie Popić i Marije Pavić, a popodnevni program je ugostio CEO panel sa Stankom Pejanović, Ricardo Markues-om, Sašom Popović i Dianom Gligorijević. Radionice Ditte Marie Kaae, Ide Radovanović i Oxygen Experience su nas uvele u završni Keynote Speech Mirne Radošević na temu Uspeha kroz snagu jedinstva.

Veliko finale usledilo je sa specijalnim gostima Balkan Avalanche bubnjarima koji imaju ritam za svakoga da osnaže nove vizije sa konferencije.

Vidimo se naredne godine!

Ostale vesti