WEBINAR – Izgradnja rezilijentne agilnosti | Atria Group
WEBINAR –  Izgradnja rezilijentne agilnosti

Popunite kratku formu kako bismo vam poslali link za pristup webinar-u.

Šta čini rezilijentnu agilnost i zašto nam je ona danas jako važna u timovima?

Kako otporan (rezilijentan), a istovremeno biti i fleksibilan (agilan)?

Ko su sve akteri koji igraju ulogu u procesu izgradnje timova koji poseduju rezilijentunu agilnost?

Kompetencije koje su nekada činile visoko uspešne timove nisu iste kao one koje timovi danas treba da poseduju, kao što su:

Suočavanje sa promenom

Povezanost

Otvorenost za nove načine rada

Jačanje pokretačke energije

Neophodno je da obratimo pažnju i pružimo podršku timovima tako što ćemo im pomoći da ove kompetencije razviju i osnažiti ih u susretu sa promenama i izazovima.

Nakon webinara

Posmatraćete timsku dinamiku na drugačiji način i bićete bogatiji za jedan alat. Kada se postavi pitanje kako doprineti razvoju tima, rezilijentna agilnost će biti vaš odgovor i ključ.

Imaćete konkretne ponašajne pokazatelje u rukama, koji će olakšati da skenirate vaše timove, a zatim postavite i akcione razvojne planove u skladu sa tim.Stećićete uvid u konkretne kompetencije i aspekte pojedinaca koje su potrebne da bi u timu postojala i negovala se rezilijentna agilnost – ona služi kao koncept koji otvara vrata timskom koučingu i koučingu za timove visokih performansi.

Koncept je ponikao iz Saville Assessment metodologije, pa postoji mogućnost uvida u lične i timske izveštaje kroz zadavanje Wave upitnika.

Vaš domaćin

Ja sam Ana Ivanov, po zanimanju sam master psiholog, osoba koju su oduvek zanimali brojevi i činenjenice, ali i njihova praktična primena. Znanje me čini bogatijom i najviše volim kada isto iskoristim u pospešivanju razvoja individua i timova.

Od početka svoje karijere, kroz konsultantski rad, susrela sam se sa mnogim kolegama iz profesionalnog sveta i sarađivala sa brojnim kompanijama. To iskustvo mi je omogućilo da budem deo različitih kultura i vrednosti i shvatim šta su specifični izazovi sa kojima se nose.

Kad?

25. oktobar 2022.
19-19:45h

Gde?

Praćenje webinara putem ZOOM-a


Popunite kratku formu kako bismo vam poslali link za pristup webinar-u.

Ostale vesti