Mentorska konferencija IV generacije MenProSAM 2018 | Atria Group
Mentorska konferencija IV generacije MenProSAM 2018

Mentorska konferencija IV generacije MenProSAM 2018

U Beogradu održana je druga Mentorska konferencija MenProSAM, na kojoj je svoja znanja, iskustvo i saradnju tokom prethodnih devet meseci sa učesnicima podelilo devet mentorskih parova.

Mentorska konferencija predstavlja krunu MenProSAM programa, najeksluzivnijeg mentorskog programa na ovim prostorima, jedinstven je u Srbiji, a po kvalitetu i broju učesnika, može da stane rame uz rame sa najvećim svetskim mentorskim programima. Ideja programa je da se kreiraju mentorski parovi, gde će jedan menadžer drugom biti mentor, a koji će zajedno tokom 9 meseci raditi na ambicioznim ciljevima i projektima, kako bi kasnije na Mentorskoj konferenciji taj rad i predstavili.

Učesnici MenProSam programa

Ponosni smo na činjenicu da je idejni tvorac MenProSAM programa Dušan Basalo, Senior Partner u kompaniji Atria Group, a da je naša kompanija partner programa već pune četiri godine, koliko program postoji.

Dušan je sa učesnicima konferencije podelio rezultate istraživanja, koja su sprovedena u kompanijama u kojima je uveden mentorski program:
„Oni koji su imali mentora u kompaniji, duže su se zadržali u kompaniji nego oni što nisu imali mentora. Istraživanje je pokazalo da je čak dvostruko više milenijalaca koji su prolazili kroz mentorski proces, ostalo u samoj kompaniji. Takođe, 90% mentija nakon toga su postali mentori. Želeli su da šire ideju mentorstva i da oni prenose dalje svoje znanje.“

Ostale vesti