My Identity Journey | Atria Group
My Identity Journey

My Identity Journey

Lična transformacija Postinguće

Kada:

2-4. avgust 2024.

Gde:

Vila Deneris , Beograd

Šta je „My Identity Journey“?

„My Identity Journey“ je integrativni trening ličnog razvoja namenjen osobama koje se već nalaze na putu ličnog razvoja. Program „My Identity Journey“ je koncipiran tako da adresira dve najvažnije dimenzije ličnog razvoja – ličnu transformaciju i postignuće.

 Trening će vam može pomoći da bolje razumete sebe, ali i da naučite kako da različite dimenzije svog identiteta koristite kao alat za postignuća, a ne kao fiksne konstrukte koje donose tenziju i stres. Kroz multidimenzionalni pristup, na treningu ćemo vas vodi ka dubljem razumevanju sebe, pomažući vam da izgraditet podržavajuća uverenja za kontekst u kome želite da radite i otvorite put holističkom pristupu ličnom razvoju.

Šta vas očekuje na treningu?

Trening program „My Identity Journey“ obuhvata tri trening dana i šest, pratećih 90-to minutnih, online radionica. Kroz prizmu ovog modela, identitet je predstavljen kao dinamična i multidimenzionalna struktura. Dimenzije identiteta imaju različite kvalitete i mogu biti aktivirane pojedinačno ili istovremeno, a u svrhu postizanja željenih rezultata. Pored toga, ove dimenzije možemo i iskusiti i čulno opisati. Jednom aktivirane, dimenzije našeg identiteta usmeravaju naše akcije (na svesnom i nesvesnom nivou) ka dobijanju potvrde od strane okruženja. Istovremeno, različite dimenzije našeg identiteta se ponašaju kao filteri selektivne percepcije i interpretacije, stoga su često razlozi zbog kojih osećamo stres i tenziju u odnosu na događaje koji nisu pod našom kontrolom.

 Cilj je da vam pomogne da kreirate mapu koja će vam pomoći da nastavite da upoznajete sebe i da pored lične transformacije dođete i do konkretnih i merljivih rezultata u realnom svetu.

 Na treningu vas očekuje niz radionica i koučing razgovora, kombinovanih sa primenom esencijalnih ulja u srhu upravljanja emocionalnim stanjima, kao i vežbi disanja i aktivnog planiranja. Naš cilj je da tokom ove radionice dobijete dva pristupa intuitivno-emotivni i kognitivno-racionalni, da „poravnate“ srce i um.

Kome je trening namenjen?

Program je idealan za ljude koji  su već na putu samootkrivanja i traže vezu između postignuća i ličnog mira. Konkretnije, program je namenjen:

Profesionalcima

Oslobodite se stresa i povećajte efikasnost na poslu: Naš program vam pomaže da naučite kako da smanjite stres i povećate svoju produktivnost.

Naučite drugačiji pristup rada na ciljevima: Za sve vas koji ste već ovladali SMART ciljevima, naš program će biti pravo osveženje.

Povežite se sa svojom suštinom: Posledica povezivanja je najčešće oslobađanje unutrašnje snage koja će vam pomoći da savladate profesionalne izazove sa većom lakoćom.

Trenerima i koučevima

Otkrijte inovativne tehnike: Upoznaćete nove metodologije koje možete integrisati u svoj rad sa klijentima.

Proširite svoju samosvest: Unapređenje samosvesti implicira unapređenje društvene svesnosti i bolje razumevanje klijenata.

Pronađite nove izvore inspiracije: Otkrićete nove načine da ostanete motivisani i inspirisani u svom radu.

Preduzetnicima

Naučite kako da balansirate između poslovnih i privatnih obaveza: Balanas za preduzetnike je najčešće mit ali koherentnost različitih aspekata života je ostvariva, naučite kako!

Prilagodite se različitim situacijama: Postanite fleksibilniji i omekšajte, često rigidnu, preduzetničku ulogu.

Smanjite stres i povećajte produktivnost: Naučićete načine kako da efikasno upravljate sobom u situacijama koje su najčešće stresne.

Roditeljima

Radite na sebi dok podržavate razvoj svoje dece: Naučićete kako da istovremeno radite na sopstvenom razvoju i pružate podršku svojoj deci u njihovom rastu.

Uspostavite ravnotežu između svojih potreba i potreba porodice: Otvorićete vrata harmonije u vašem domu.

Postanite inspiracija za svoju decu: Pokažite svojoj deci kako izgleda kontinuirani lični razvoj, čime ćete ih inspirisati da i oni rade na sebi.

Zašto je program vredan?

Ovaj program je vredan jer učesnicima donosi progres u dve suštinske dimenzije za savremenog čoveka: postignuće i lične transformacije.

Često se dešava da ljudi žrtvuju jednu od ove dve dimenzije zarad druge, da trčimo za uspehom dok gubimo kontakt sa sobom ili obrnuto, da uđemo duboko u lični razvoj i dignemo ruke od ostvarivanja materijalnih i merljivih rezultata. Između ova dva polariteta postoji još „50 nijansi sive“. Pitanje je da li mora ovako ili postoji neki bolji način?

Naš program upravo donosi bolji način integraciji lične transformacije i postignuća.

My Identity Journey nije samo trening program; to je putovanje ka dubljem razumevanju sebe, postizanju trajnog ispunjenja ali i pokretanju ka ostvarenju važnih ciljeva. Ovaj program će vam otvoriti mogućnost da postanete fleksibilniji i otporniji na životne izazove, dok istovremeno aktivno radite na ostvarenju vam važnih ciljeva.

Šta vas očekuje na treningu?

Dan 1: Osnovne postavke

Prvi dan treninga otvaramo jednim od najtežih filozofskih pitanja koje su mučili mnogi veliki umovi „Ko sam ja?“ Zatim ćemo se upoznati sa „My Identity Journey“ modelom, sa osnovnim konceptima identiteta i naučiti kako se identitet formira i razvija kroz život. Kroz interaktivne sesije i vežbe, istražićemo različite faze razvoja identiteta i faktore koji utiču na njih. Fokus će biti na postavljanju jasnih ciljeva i razumevanju kako identitet može biti alat za postignuće, ali i uzrok stresa i tenzija. Inspirisani modelom logičkih nivoa, radovima poznatih filozofa i psihologa, ali i konretih iskustava trenera u radu sa klijentima, steći ćete dublje razumevanje sebe i sopstvenih dimenzija identiteta.

Dan 2: Dimenzije identiteta i postignuće

Drugi dan je posvećen dubljem istraživanju različitih dimenzija identiteta, konretnije fizičke, socijalne, intuitivne i psihološke dimenzije. Kroz različite aktivnosti, vežbe i refleksije, učesnici će naučiti kako svaka dimenzija doprinosi njihovom identitetu i kako je mogu koristiti za postizanje svojih ciljeva. Ovo uključuje vežbe za svesnost tela, korišćenje karti esencija i esencijalnih ulja, kao i psihološku refleksiju kroz rad sa Jungovim arhetipovima. Primeri iz prakse i studije slučajeva pomoći će učesnicima da povežu teoriju sa realnim situacijama.

Dan 3: Integracija i akcija!

Fokus trećeg dana je na povezivanju sa suštinskim „ja“ i učenju navigacije između različitih identiteta i svoje suštine. Trećeg dana ćemo raditi na integraciji stečenih uvida, i kreiranju konkretnih akcione planove. Učesnici će postaviti lične šestomesečne transformacione ali i konretne – operativne ciljeve. Na kraju trećeg dana očekuje nas vežbe integracije koju ćemo uraditi tako što ćemo iskombinovati vežbe disanja sa muzikom i vođenom meditacijom.

„Ako želiš da promeniš svet, počni od sebe.“ – Mahatma Gandhi

Šestomesečno praćenje

Najveći broj programa ličnog razvoja propada zbog nedostatka follow-up aktivnosti. Obzirom da verujemo da je kontinuirani razvoj ključ za trajnu transformaciju, naša posvećenost vašem napretku ne prestaje nakon treninga. Tokom šestomesečnog perioda, pratićemo vaš napredak, pružati podršku i pomagati vam da ostanete na pravom putu ka ostvarenju svojih ciljeva. Ovo ćemo postići kroz mesečne online follow-up sesije i praćenje vašeg razvoja kroz mape putovanja identiteta koje ćete kreirati na treningu.

O nama

Program je kreirao Pedja Jovanović, sada već, davne 2017. godine a svoj sadašnji oblik dobio je 2023. godine, kada je zajedno sa Elenom Antovskom i Ivanom Blečić program dobio svoju današnju formu. Na našem sledećem treningu vaši treneri će biti:

Peđa Jovanović
Štěpánka Jovanović

Zainteresovani za trening „My Identity Journey“?