NLP Master | Atria Group

NLP Master

Trening je namenjen pojedincima koji su prisustvovali treningu „NLP Practitioner” u minimalnom trajanju od 130 časova.

Benefiti treninga

Učesnici će savladati napredne jezičke obrasce meta modela koji svoj osnov nalaze u naučnom radu Virdžinije Satir i Frica Perlsa i naprednu primenu jezičkih obrazaca Miltona Eriksona. Radiće na elicitaciji uverenja i savladaće tehnike za promenu ličnih, beskorisnih uverenja. Uz Set sleight of mouth obrasce učesnici će preispitati svoja uverenja, radiće na ličnim metaforama i vrednostima. Naučiće značajan alat koji se primenjuje prilikom modelovanja – Džozefa Kambela „Herojevo putovanje”  i radiće na svom identitetu kroz tehnike „Integracija unutrašnjeg tima” i „ Process Communication Model”. Po završetku treninga znaće kako da prepoznaju, opišu i izvrše transfer uspešne strategije sa jedne osobe na drugu (implicitno i eksplicitno modelovanje)

Specifičnost treninga

Trening je akreditovan od strane međunarodne NLP Global Standards asocijacije iz Kanade. Pored predavanja učesnici dobijaju pristup e-Learning platformi koja omogućava bolju integraciju znanja. Ukupno trajanje treninga je 130 časova tj. 18 dana tokom kojih polaznici imaju mogućnost da naprave značajne pomake kako na planu ličnog, tako i profesionalnog razvoja.

 

Očekivani ishodi:

  • Dublji uvid u sopstvene vrednosti i uverenja
  • Unapređenje veština komunikacije i uticaja
  • Bolje razumevanje sopstvene ličnosti i različitih sagovornika
  • Razvijena sposobnost prepoznavanja, opisivanja i prenošenja željene, jednostavne strategije

Otkrijte svoj potencijal!

Naši biznis NLP treninzi omogućiće vam da unapredite komunikacione veštine, precizno postavite ciljeve i radite na sebi u podržavajućem okruženju.