NLP Booster | Atria Group

BE AT HOME, LEARN ONLINE

NLP Booster

Zamislite da možete da promenite način na koji posmatrate svoj život. Zamislite da postoje tehnike i alati koji vam mogu pomoći da ostvarite svoje ciljeve, oslobodite se stega i pogrešnih uverenja. Upravo nam sve ovo pruža NLP metodologija.

Šta vam omogućava online NLP Booster trening?

Neuro Lingvističko Programiranje (NLP) je metodologija koja proučava način na koji ljudi postižu izuzetne rezultate i uspeh u bilo kojoj oblasti i podučava druge ljude tim veštinama. Trening pruža polaznicima tehnike za postavljanje cijljeva, pospešivanje komunikacije i razvoja fleksibilnosti.

 Cilj NLP Booster treninga

NLP je ključ za aktiviranje unutrašnjeg potencijala osobe i postizanje željene promene. Na ovom online treningu dobićete alate i veštine kojima ćete bolje shvatiti sebe i staviti se u mogućnost prvo da spoznate, a zatim i svesno promenite sopstvenu percepciju, a time i svoje životne okolnosti.

NLP vas uči kako da svesno iskorenite navike koje vam više ne služe, i umesto njih kreirate navike koje će vam biti dugoročno korisne. To je nešto čemu svi na kraju dana težimo.

Promenite način na koji posmatrate svoj život i okruženje i ostvarite dugoroču korist!

Izaberite

Personality and Ability Assessment (PAA) – Procena ličnosti i sposobnosti
Intervju zasnovan na kompetencijama (CBI)
Tranzicija do menadžerske pozicije
Izgradnja hidroelektrane u Laosu
Discover PCM
NLP Booster
Menadžer kao kouč
Storytelling trening
Vrhunski komunikator

Ostale vesti