NLP radionica: Tajna uspešne komunikacije sa decom | Atria Group
NLP radionica: Tajna uspešne komunikacije sa decom

NLP radionica: Tajna uspešne komunikacije sa decom

Ove nedelje održali smo još jednu inspirativnu NLP radionicu, ovoga puta posvećenu unapređenju veština komunikacije sa decom. Učesnici su sa velikim entuzijazmom napustili svoju zonu komfora kako bi usvojili nove metode i tehnike za bolje razumevanje i efikasniju komunikaciju sa najmlađima.

Pod vođstvom Marine Milošević, iskusnog profesora francuskog jezika i sertifikovanog NLP trenera, učesnici su prošli kroz niz interaktivnih vežbi koje su im omogućile da razviju empatiju, pozitivno reaguju na emocionalne izazove i konstruktivno rešavaju konflikte. Marina, kao majka šestogodišnjeg deteta, podelila je svoja bogata iskustva i praktične savete, inspirišući učesnike da primene naučeno u svakodnevnim situacijama.

Radionica je bila posebno korisna za roditelje, nastavnike, vaspitače i socijalne radnike, koji su kroz dinamične aktivnosti stekli dragocene alate za izgradnju zdravih i produktivnih odnosa sa decom. Diskusije su bile živahne, a učesnici su rado delili svoja iskustva i izazove sa kojima se suočavaju u komunikaciji sa decom.

Ova radionica je još jednom pokazala koliko je važno ulagati u veštine komunikacije i razumevanja emocija, ne samo za bolju sadašnjost već i za bolju budućnost naše dece.

Budite u toku sa našim kalendarom radionica, jer smo pripremili još mnogo inspirativnih tema za vas! Radujemo se vašem dolasku i zajedničkom učenju.

Ostale vesti