Nova generacija Practitioner-a započela je svoju NLP avanturu! | Atria Group
Nova generacija Practitioner-a započela je svoju NLP avanturu!

Nova generacija Practitioner-a započela je svoju NLP avanturu!

Ovog vikenda, 84. generacija Practitioner-a započela je svoju NLP avanturu, donoseći sa sobom novu energiju i entuzijazam. 

Na prvom modulu – „NLP komunikacija”, učesnici su imali priliku da istraže šta čini NLP naukom o uspehu i kako te principe mogu primeniti u svom životu. Uz dinamične vežbe i interaktivna predavanja, polaznici su se učili boljem razumevanju sebe i drugih, što je ključ za svaki uspešan odnos, bilo profesionalni ili lični. Poseban fokus bio je na neverbalnoj komunikaciji, gde su polaznici učili kako da procene i protumače signale svojih sagovornika. Ova znanja omogućila su im da se povežu s drugima na dubljem nivou i usmere razgovor u željenom pravcu.

Atmosfera tokom vikenda bila je izuzetno pozitivna i podržavajuća. Učesnici su bili motivisani, znatiželjni i spremni da se upuste u avanturu ličnog rasta i razvoja. Njihova zajednička energija i želja za napredovanjem stvorili su inspirativno okruženje u kojem su svi mogli da se osećaju slobodno i otvoreno. Dodatnu vrednost i posebnu dinamiku treningu donela je naša koleginica Jelena Lompar, iskusni NLP i PCM trener. Jelena je svojim stručnim znanjem, energijom i toplim pristupom uspela da stvori atmosferu koja je bila istovremeno profesionalna i prijateljska, omogućavajući svakom učesniku da se oseća podržano i motivisano.

Radujemo se narednim modulima, saznanjima i druženjima! 😊

Ostale vesti