Obuka za korišćenje centara za procenu i razvoj – Atria Group

Obuka za korišćenje centara za procenu i razvoj

Sertifikaciona SHL obuka

Ovaj trening je namenjen HR profesionalcima, menadžerima i ekspertima koji žele da uvedu ili unaprede postojeće centre za procenu i razvoj.

Benefiti treninga:

Nakon treninga učesnici će moći samostalno da kreiraju centar za procenu i razvoj u skladu sa potrebama svoje organizacije i njenih pojedinačnih sektora. Ovladaće veštinom prilagođavanja centra za procenu i razvoj specifičnim organizacionim ciljevima. Dobiće smernice za pravilno planiranje razvojnih aktivnosti i smernice za jasno definisanje razvojnih potreba na osnovu obavljenje procene. Nakon treninga učesnici će moći samostalno da procene kandidate po jasno definisanim kriterijumima ocenjivanja.

Specifičnost treninga:

Po završetku treninga učesnici dobijaju pristup velikom broju naučno i praktično validiranih vežbi koje mogu da koriste u svom svakodnevnom radu. Svi učesnci koji uspešno završe trening dobijaju međunarodno priznati sertifikat.

Očekivani ishodi:

  • Objektivniji proces procene
  • Samostalnost u korišćenju i interpretaciji širokog portfolija validiranih vežbi
  • Kvalitetniji proces selekcije i regrutacije za različite nivoe unutar kompanije
  • Objektivnije identifikovanje razvojnih snaga i slabosti
  • Postavljanje objektivnih kriterijuma za reorganizaciju, restruktuiranje, nasleđivanje i planiranje karijere pojedinaca unutar organizacije

Želite da unapredite svoje poslovne i lične rezultate?

Kroz najsavremenije HR programe, metodologije i alate napravite značajnu razliku u svom poslovanju.