Odlažu se svi otvoreni treninzi | Atria Group
Odlažu se svi otvoreni treninzi

Odlažu se svi otvoreni treninzi

Dragi naši prijatelji, partneri, saborci,

Dani pred nama sami po sebi nisu ni laki, ni teški. Biće onakvi kakvim ih mi učinimo.

Situacija u kojoj se našla čitava planeta svakako nije povoljna, ali je važno da u svemu ovome ne izgubimo svoj fokus i viziju iz vida.

U skladu sa dubokim ubeđenjem da su fizičko i mentalno zdravlje ljudi na prvom mestu, kompanija Atria Group donela je odluku da pomerimo sve naše aktivnosti, kako radionice, tako i otvorene treninge za vreme kada će vanredno stanje proći, te će biti bezbedno da se pomenuti događaji održe.

To svakako ne znači da prestajemo da sa vama delimo znanje, najrelevantnije informacije i savete zasnovane na metodologijama koje zastupamo.

Ovo je trenutak kada više nego ikada možemo iskoristiti sve prednosti naših metodologije, a sve u svrhu boljeg upravljanja stresom, asistiranju drugima da prevaziđu mentalne blokade i izazove sa kojima se suočavaju i na kraju dana konstruktivne, podržavajuće komunikacije.

Empatija, fleksibilnost i tolerancija su ključne osobine koje će nam pomoći da prebrodimo ovaj trenutak.

Ukoliko delite naše mišljenje, želite da učite i razvijate svoje veštine, ali i skrenete svoj fokus sa nepovoljne situacije, pozivamo vas da nas pratite na društvenim mrežema. Sa vama delimo znanje, iskustvo, odgovaramo na vaša pitanja i koristimo vreme izolacije na najbolji mogući način. Linkovi se nalaze u nastavku teksta:

LinkedIn stranica: https://www.linkedin.com/company/2268524/admin/

Facebook stranica: https://www.facebook.com/AtriaG/

Instagram stranica: https://www.instagram.com/atria.group/

Ostale vesti