Održan trening „Vrhunski komunikator” | Atria Group
Održan trening „Vrhunski komunikator”

Održan trening „Vrhunski komunikator”

Ove nedelje održali smo in-house trening za našeg klijenta – PC Centar, pod nazivom „Vrhunski komunikator“. Ovaj program je dizajniran za one koji žele da ostvare efikasniju komunikaciju sa kolegama, klijentima, članovima tima ili nadređenima.

Tokom trajanja treninga, učesnici su imali priliku da temeljno istraže svoje obrasce komunikacije i stilove, kao i da prime povratne informacije od ostalih učesnika o svojim komunikacionim veštinama, ličnoj fleksibilnosti i empatiji. Kroz različite metode procene komunikacionih stilova sagovornika, kao i kroz analizu studija slučaja, polaznici su stekli dragocen uvid u strategije za unapređenje komunikacije, posebno u situacijama sa izazovnim sagovornicima.

Pre same realizacije treninga, učesnici su putem online asesmenta imali priliku da procene svoj komunikacioni stil, pozovu saradnike da daju svoje ocene, kao i da kreiraju studije slučaja koje su se fokusirale na situacije sa kojima se suočavaju u svakodnevnoj komunikaciji. Dok im je po završetku  omogućen pristup Gameplan mobilnoj aplikaciji koja im olakšava integrisanje stečenog znanja. 

Zahvaljujemo se učesnicima na ukazanom poverenju i dobroj atmosferi. Radujemo se daljoj saradnji! 😊

Ostale vesti