Online trening Vrhunski komunikator | Atria Group
Online trening Vrhunski komunikator

Online trening Vrhunski komunikator

Bilo da se bavite prodajom, vođenjem, obukom ili „samo“ komunicirate, važno je da na samom početku shvatite da je glavno pravilo da se sagovorniku obratite na način na koji je on spreman da vas čuje. Vrhunski komunikator je model komunikacionih stilova koji će vam to i omogućiti.

Kako vam je već poznato, kompanija Atria Group kreirala je novi koncept edukacija u svom protfoliju u sklopu projekt Be at home, learn online. U okviru ovog projekta učesnicima je na raspolaganju 9 različitih treninga, jedan od njih je i online trening Vrhunski komunikator.

Ovaj trening namenjen je svima koji žele da postanu fleksibilniji u komunikaciji, uspešno pristupe i komuniciraju sa teškim i zatvorenim sagovornikom, prepoznaju i razumeju razliku između drugačijih komunikacionih stilova i izgrade poverenje sa svakim od njih… Ili jednostavno, onima koji žele da izbruse komunikacione veštine i uz pomoć njih ostvare svoj cilj.

Online trening VK počinje 22. juna, a učesnicima će na raspolaganju biti vebinari i e-learning platforma. Putem e-learning platforme polaznici će moći da komuniciraju sa trenerom tokom trajanja projekta i da obnove gradivo kroz snimke treninga, primere i zadatke za integraciju znanja.

Tokom treninga svi polaznici će kroz jedinstvenu procenu 360 komunikacinog stila dobiti uvid i akcione korake za lični razvoj iz 4 oblasti (najteži sagovornik, fleksibilnost, empatija, samoprocena) kao i povratnu informaciju o tome kako ih drugi vide.

Kao posebnu pogodnost za učesnike ovog programa, ističemo mogućnost da će nakon završetka treninga moći sa Google Play Store-a ili Apple Play Store-a da preuzmu aplikaciju za vežbanje i neograničeno profilisanje različitih sagovornika tokom tri meseca. Ova aplikacija omogućava učesnicima da brže integrišu materiju obrađenu na treningu ali i da dobiju vrlo konkretna uputstva o tome kako da svom sagovorniku na najbolji način predstave ideju, proizvod ili uslugu.

Više informacija o online treningu VK možete dobiti putem ovog linka.

Budite uspešni i agilni u svakoj komunikaciji!

Prijavite se za online trening

VRHUNSKI KOMUNIKATOR!

Ostale vesti