[OTVORENA POZICIJA] Digital Marketing Specialist | Atria Group
[OTVORENA POZICIJA] Digital Marketing Specialist

Digital Marketing Specialist

Atria marketing tim čine ljudi koji gaje strast prema pričanju priče. I tako oni pričaju svakoga dana. O sebi, o brendovima, o umetnosti, o tome šta bi bilo najbolje ručati… Koriste se svime što im je na dohvat ruke i misli, znakovima, rečima, pantomimom, videima, muzikom… Njihov ultimativni cilj je da sinhronizuju i pomire sve te zanimljive brendove, metodologije i ideje u Atria portfoliju. U jednom danu, prošetaju kroz sve žanrove i forme. Uvek sve podele, posao, hladnu kafu i poslednje parče crne čokolade. Veruju da su na pravom mestu.

Koga tražimo?

Članovi marketing tima kompanije Atria Group bave se marketiranjem modernih brendova iz oblasti ličnog i profesionalnog razvoja. Oni svakodnevno trče kroz sve komunikacione kanale sa ciljem da rašire informaciju o tome koliko su fantastični njihovi brendovi. Sad im je potrebno pojačanje u vidu osobe koja poseduje kreativno razumevanje digitalnog marketinga i sposobna je za razvoj, implementaciju, praćenje i optimizaciju male ali izazovne digitalne marketing kampanje. Od presudne važnosti za naš kreativni haos je da novi član tima bude sistematičan, precizan i operativan.

Platforme:

Facebook, Instagram, povezani u Google

Google Advords, Google analitics, FB Business Manager, povezani oglasi

Ključne odgovornosti ove pozicije:

  • Razvoj, implementacija i upravljanje digitalnim kampanjama.
  • Povećanje svesti o brendu i stope konverzije u digitalnom domenu.
  • Indukcija saobraćaja na veb lokaciji.
  • Merenje saobraćaja na veb lokaciji, identifikacija i procena nove digitalne tehnologije i optimizacija marketinške kampanje, oglasa, e-mail marketinga, društvene mreže i prikazno / pretraživačko oglašavanje.
  • Svakodnevna koordinacija sa kreativnim timom u smislu stvaranja sadržaja (vizualni sadržaji, blogovi, članci, video, baneri, bočni natpisi, odredišne stranice, e-book i sl.)
  • Istraživanje i prikupljanje kanala treće strane iz slične niše i ostvarivanje zajedničke saradnje, link building. (Distribucija sadržaja na tuđim platformama)
  • Kreiranje A / B kampanje za testiranje.
  • Praćenje protoka saobraćaja na veb lokaciji i mesečno / tromesečno dostavljanje internih izveštaja i prezentacije marketing menadžeru.

Ukoliko se pronalazite u svemu ispričanom, pošaljite nam CV ili bilo šta što smatrate važnim. Verovatno ćemo se upoznati, a možda ćemo i raditi zajedno.

Pošaljite svoj CV do 15.2.2020. na email marketing@atriagroup.org

Ostale vesti