Otvorene radionice | Atria Group
Otvorene radionice

Radionice ličnog i profesionalnog razvoja

Ove inspirativne i interaktivne radionice pružaju vam jedinstvenu priliku da istražite, osnažite i unapredite svoj lični razvoj. Kroz dinamičan spoj teorijskog znanja, praktičnih vežbi i grupnih diskusija, ove radionice vam pomažu da razvijete ključne veštine, otkrijete svoje strasti i postavite ciljeve koji su usklađeni sa vašim najdubljim vrednostima.

Tajna uspešne komunikacije sa decom?

U današnjem brzom i zahtevnom svetu, efikasna komunikacija i razumevanje emocija su ključni za izgradnju zdravih odnosa između odraslih i dece. Radionica “ Tajna uspešne komunikacije sa decom“ pruža roditeljima, ali i svima koji su u kontaktu sa decom, priliku da prošire svoje veštine komunikacije koristeći principe neurolingvističkog programiranja. Kroz interaktivne aktivnosti i praktične vežbe, na ovoj radionici učesnici će naučiti kako da efikasnije komuniciraju, razvijaju empatiju, reaguju pozitivno na emocionalne izazove i pristupaju rešavanju konflikata na konstruktivan način. Radionica je idealna za roditelje, nastavnike, vaspitače, socijalne radnike i sve one koji žele da poboljšaju svoju interakciju sa decom. Očekujemo vas na radionici da zajedno otkrijemo načine za bolje razumevanje naše dece. Vaša ulaganja u ove veštine danas, oblikovaće bolje odnose za budućnost

Kada: 21.5. u 18h | Trajanje: 1,5h

Lokacija: Matice srpske 87a

Fasilitator: Marina Milošević, NLP trener i prof .francuskog Biografija

Marina Milošević

Marina Milošević je dugogodišnji profesor francuskog jezika u gimnaziji i sertifikovani NLP trener. Strastvena prema predavanju i prenošenju znanja, konstantno težeći ka usavršavanju svojih pedagoških i komunikacionih veština. Kao majka šestogodišnjeg deteta, Marina ima duboko razumevanje dinamike porodičnih odnosa. Njena posvećenost radu sa mladima i odraslima se ogleda u njenom neprekidnom trudu da inspiriše i motiviše, pružajući praktične alate za bolju komunikaciju i razumevanje u različitim socijalnim i obrazovnim kontekstima. U slobodno vreme voli da čita, a hobiji su joj fotografija i solo pevanje.

Zatvori biografiju

Ostale vesti