Otvorene radionice | Atria Group
Otvorene radionice

Radionice ličnog i profesionalnog razvoja

Ove inspirativne i interaktivne radionice pružaju vam jedinstvenu priliku da istražite, osnažite i unapredite svoj lični razvoj. Kroz dinamičan spoj teorijskog znanja, praktičnih vežbi i grupnih diskusija, ove radionice vam pomažu da razvijete ključne veštine, otkrijete svoje strasti i postavite ciljeve koji su usklađeni sa vašim najdubljim vrednostima.

Poslovni koučing: saveti i preporuke

Ova radionica pružiće učesnicima dragocen uvid u ključne savete i preporuke za uspešno primenjivanje poslovnog koučinga u svakodnevnom poslovnom okruženju. Kroz interaktivne diskusije i konkretne primere, polaznici će dobiti uvid u najefikasnije strategije koučinga koje mogu primeniti kako bi unapredili svoje vođstvo, poboljšali komunikaciju, motivisali timove i postigli poslovne ciljeve. Ova radionica će ih opremiti sa praktičnim alatima i tehnike za izgradnju uspešnijih poslovnih odnosa i ostvarivanje trajnih rezultata.

Kada: 23.4. u 18h | Trajanje: 2h

Lokacija: Matice srpske 87a ili Online

Fasilitator: Peđa Jovanović Biografija

Peđa Jovanović

Peđa Jovanović je Senior partner u Atria Grupi. Pored toga što se u kompaniji fokusira na razvoj međunarodnog poslovanja, Peđa je mentor, trener i kouč sa bogatim međunarodnim iskustvom. Kao trener i kouč Peđa radi sa kompanijama i pojedincima kako u Srbiji tako i širom sveta (Češka, Portugal, Nemačka, Poljska, Indija, Singapur, Brazil, Katar, Austrija, Bugarska…) Oblasti njegove ekspertize su: koučing, NLP, razvoj liderstva, efektivna komunikacija, prodaja i prezentacijske veštine. Do sada je imao priliku da vodi nekoliko velikih projekata razvoja liderstva i promene korporativne kulture, kao i veliki broj različitih trening i koučing programa. U svojoj dosadašnjoj karijeri ima više od 1.000 dana treninga i više od 2.000 sati koučinga. Pre nego što je postao profesionalni trener i kouč, Predrag je proveo desetak godina na različitim prodajnim pozicijama. Radio je kao predstavnik prodaje američke kompanije Arrow Electronics za Srbiju i Crnu Goru, inženjer prodaje kompanije Vita Elko i regionalni menadžer prodaje u japanskoj kompaniji Omron Electronics za jugoistočnu Evropu. Diplomirao je elektrotehniku na Katedri za fizičku elektroniku Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu. Strukturu, upornost i fleksibilnost smatra najvažnijim karakteristikama svoga rada. Neka od Peđinih zvanja su: NLP Trener, Master Certified Coach (MCC) (International Coach Federation), ICF Mentor Coach, PCM Certified Trainer, Persona Global Master Consultant.

Zatvori biografiju

Formiranje tima kroz PCM

Ako ste ikada željeli otkriti tajne iza formiranja produktivnih i harmoničnih timova, onda je ova radionica stvorena za vas!

Pozivamo vas da nam se pridružite radionici koja će vam pomoći da izgradite tim vrhunskih performansi uz pomoć PCM (Process Communication Model) metodologije. PCM je priznati alat koji vam pomaže da razumete sebe i druge članove tima na dubljem nivou, stvarajući na taj način jake i usklađene timove.

Radionicu će voditi stručnjak iz oblasti PCM-a i iskusni timski lider koji će vam pružiti praktične primere i savete za primenu ovih tehnika u svom okruženju. Ako želite da transformšete svoj tim i postignete izvanredne rezultate, prijavite se odmah za našu radionicu o formiranju timova koristeći PCM! Ne propustite priliku za razvijanje veština koje će vas izdvojiti kao lidera i osigurati uspeh vašeg tima.

Kada: 8.5. u 18h | Trajanje: 2h

Lokacija: Uživo, na adresi Matice srpske 87a. Ne postoji mogućnost online prisustva.

Fasilitator: Vanja Pauljičić Biografija

Vanja Pauljičić

Vanja Pauljičić je sertifikovani NLP trener, sertifikovani Erickson kouč. Vanja je do sada radio u raznim multinacionalnim kompanijama na menadžerskim pozicijama. Njegova karijera ogleda se u vođenju prodajnih timova. Njegovi rezultati dobijeni su kroz uspešno vođenje timova do 100 ljudi, marketing strategiji, kao i Coaching pristupu i treninzima koje je obezbeđivao svojim timovima. Uspešna Implementacija NLP-a i Coaching-a u svakodnevnom radu i komunikaciji dovela je do ubrzanog razvoja i napredovanja u svojoj preko 12 godina dugoj karijeri. Radio je u raznim industrijama i u kompanijama poput Avon-a i Trizme. U poslednjih 10 godina držao je obuke prodaje, komunikacije, asertivne kmunikacije, pregovaranja, menadžerskih veština, prezentacionih veština, change menadžmenta, stress menadžmenta, psihološke bezbednosti itd. Svoje veštine i znanje koristi kao stalno zaposleni u kompaniji Atria Group SEE na poziciji Team Leader a, regionalnog PCM Product Owner-a, odnosno Senior HR konsultanta.

Zatvori biografiju

Ostale vesti