Otvorene radionice | Atria Group
Otvorene radionice

Radionice ličnog i profesionalnog razvoja

Ove inspirativne i interaktivne radionice pružaju vam jedinstvenu priliku da istražite, osnažite i unapredite svoj lični razvoj. Kroz dinamičan spoj teorijskog znanja, praktičnih vežbi i grupnih diskusija, ove radionice vam pomažu da razvijete ključne veštine, otkrijete svoje strasti i postavite ciljeve koji su usklađeni sa vašim najdubljim vrednostima.

Psihološki testovi u biznisu – loše i dobre prakse

Koje su to najveće zablude kad je u pitanju psihološko testiranje u poslovnom okruženju?
Psihološko testiranje je nepouzdano – međutim, kada se koriste validirani i standardizovani testovi, oni pružaju pouzdane i objektivne informacije o kandidatima.

Psihološko testiranje automatski znači dodeljivanje dijagnoze – testovi koji se koriste u poslovnom okruženju nemaju veze sa kliničkim dijagnozama već isključivo sa procenom potencijala zaposlenih, predviđanjem radnog uspeha i procenu neophodnih veština.

Kako biste saznali kako sve može da se koristi psihološka procena u poslovnom okruženju, kako da se odlučite za određeni test i kako da razlikujete dobar od lošeg testa, pridružite nam se na online promotivnoj radionici 19. juna gde ćemo deliti sa vama najbolje prakse kad je u pitanju upotreba psihološkog testiranja.

Kada: 19.6. u 18h | Trajanje: 2h

Lokacija: Online

Fasilitator: Nikolina Novaković i Lara Knežević

Uspešan javni nastup uz PCM

Kako kroz javni nastup zainteresovati sve prisutne? 🗣️✨

U publici su različiti tipovi ličnosti, sa različitim percepcijama. 🎭 Važno je prilagoditi svoj stav, glas i ton komunikacije kako biste dopreli do svih. 📢

Otkrijte kako:

✅ Prilagoditi svoj nastup svakom tipu ličnosti
✅ Održati pažnju i interesovanje publike
✅ Prilagoditi reči i ton glasa različitim tipovima

Prijavite se ze radionicu i saznajte osnove uspešnog javnog nastupa koristeći PCM!

Kada: 27.6. u 18h | Trajanje: 2h

Lokacija: Atria Group, Matice Srpske 87A

Fasilitator: Vanja Pauljičić Biografija

Vanja Pauljičić

Vanja Pauljičić je sertifikovani NLP trener, sertifikovani Erickson kouč. Vanja je do sada radio u raznim multinacionalnim kompanijama na menadžerskim pozicijama. Njegova karijera ogleda se u vođenju prodajnih timova. Njegovi rezultati dobijeni su kroz uspešno vođenje timova do 100 ljudi, marketing strategiji, kao i Coaching pristupu i treninzima koje je obezbeđivao svojim timovima. Uspešna Implementacija NLP-a i Coaching-a u svakodnevnom radu i komunikaciji dovela je do ubrzanog razvoja i napredovanja u svojoj preko 12 godina dugoj karijeri. Radio je u raznim industrijama i u kompanijama poput Avon-a i Trizme. U poslednjih 10 godina držao je obuke prodaje, komunikacije, asertivne kmunikacije, pregovaranja, menadžerskih veština, prezentacionih veština, change menadžmenta, stress menadžmenta, psihološke bezbednosti itd. Svoje veštine i znanje koristi kao stalno zaposleni u kompaniji Atria Group SEE na poziciji Team Leader a, regionalnog PCM Product Owner-a, odnosno Senior HR konsultanta.

Zatvori biografiju

Emocionalna ravnoteža uz esencijalna ulja

Cilj ove radionice je da polaznicima pruži razumevanje kako esencijalna ulja mogu pomoći u upravljanju emocijama, poboljšanju raspoloženja i postizanju unutrašnjeg balansa. Kroz praktične vežbe, polaznici će naučiti kako koristiti različita esencijalna ulja za različite emocionalne potrebe, uključujući tehnike NLP sidrenja.

Radionica započinje kratkim uvodom gde se učesnici upoznaju sa osnovnim informacijama o esencijalnim uljima i njihovim efektima na emocionalno stanje. Polaznici će saznati kako se esencijalna ulja dobijaju i na koji način deluju na telo i um kroz aromaterapiju, masažu i inhalaciju. Zatim će se preći na praktične vežbe, gde će učesnici imati priliku da testiraju neka od esenciajalnih ulja koja smo vam pripremili za ovu radionicu.

Na ovoj radionici ćete naučiti kako različita esencijalna ulja mogu da deluju na smirenje, podizanje energije, fokus ili harmoniju. Jedan od ključnih delova radionice biće deo vežbi disanja, opuštanja i povezivanje mirisa sa pozitivnim emocijama i iskustvima. Kroz radionicu, učesnici će naučiti osnovne principe NLP tehnike sidrenja. Kroz praktične vežbe, povezaće određene mirise esencijalnih ulja sa pozitivnim emocionalnim stanjima.

Polaznici će nakon radionice:

  • Razumeti osnovne principe delovanja esencijalnih ulja na emocije.
  • Znati kako da koriste esencijalna ulja za različite emocionalne potrebe.
  • Imati “usidreno” željeno pozitivno emocionalno stanje.

Kada: 4.7. u 18h | Trajanje: 18-20h

Lokacija: Matice Srpske 87A ili Online

Fasilitator: Nađa Simović i Peđa Jovanović

Ostale vesti