Otvorene radionice | Atria Group
Otvorene radionice

Radionice ličnog i profesionalnog razvoja

Ove inspirativne i interaktivne radionice pružaju vam jedinstvenu priliku da istražite, osnažite i unapredite svoj lični razvoj. Kroz dinamičan spoj teorijskog znanja, praktičnih vežbi i grupnih diskusija, ove radionice vam pomažu da razvijete ključne veštine, otkrijete svoje strasti i postavite ciljeve koji su usklađeni sa vašim najdubljim vrednostima.

My Identity Journey

„My Identity Journey“ je integrativni program namenjen osobama koje se već nalaze na putu ličnog razvoja. On je koncipiran tako da adresira dve njegove najvažnije dimenzije – ličnu transformaciju i postignuće. 🎯

Kroz multidimenzionalni pristup, ovaj program vas vodi ka dubljem razumevanju sebe, pomažući vam da izgradite podržavajuća uverenja za kontekst u kojem želite da radite i otvorite put holističkom pristupu ličnom razvoju. 🌱

Pridružite nam se na otvorenoj radionici, gde ćete imati priliku da se detaljnije upoznate s programom i produbite svoje razumevanje sebe. Radujemo se vašem dolasku! 🌟

Kada: 16.7. u 18h | Trajanje: 2h

Lokacija: Atria Group, Matice Srpske 87A

Fasilitator: Peđa Jovanović i Štěpánka Jovanović

Summer Coach Up

Sve veći broj kompanija prepoznaje važnost koučing kulture i teži da je implementiraju jer ona zaposlenima nudi priliku da uče, razvijaju talente i na taj način doprinesu kompaniji.

Koučing vam pomaže da povežete svakog pojedinca oko zajedničkog cilja, izgradite jake timove i kompaniju.

Da biste praktikovali koučing sa drugima najbolje je da ga prvo vi iskusite! Kada osetite šta ovaj alat može da uradi za vas, želećete da ga primenite i u radu sa drugima.

Kako izgleda koncept radionice?

  • Prvi deo (30 min) – Saznaćete osnove koučinga i polja primene.
  • Drugi deo (40 min) – Koučing sesija 1:1 vođena od strane naših Erickson profesionalnih koučeva.

Broj mesta je ograničen, stoga rezervišite svoje na vreme!

Kada: 30.7.  | Trajanje: 18:30h – 20:30h

Lokacija: Online

Emocionalna ravnoteža uz esencijalna ulja

Cilj ove radionice je da polaznicima pruži razumevanje kako esencijalna ulja mogu pomoći u upravljanju emocijama, poboljšanju raspoloženja i postizanju unutrašnjeg balansa. Kroz praktične vežbe, polaznici će naučiti kako koristiti različita esencijalna ulja za različite emocionalne potrebe, uključujući tehnike NLP sidrenja.

Radionica započinje kratkim uvodom gde se učesnici upoznaju sa osnovnim informacijama o esencijalnim uljima i njihovim efektima na emocionalno stanje. Polaznici će saznati kako se esencijalna ulja dobijaju i na koji način deluju na telo i um kroz aromaterapiju, masažu i inhalaciju. Zatim će se preći na praktične vežbe, gde će učesnici imati priliku da testiraju neka od esenciajalnih ulja koja smo vam pripremili za ovu radionicu.

Na ovoj radionici ćete naučiti kako različita esencijalna ulja mogu da deluju na smirenje, podizanje energije, fokus ili harmoniju. Jedan od ključnih delova radionice biće deo vežbi disanja, opuštanja i povezivanje mirisa sa pozitivnim emocijama i iskustvima. Kroz radionicu, učesnici će naučiti osnovne principe NLP tehnike sidrenja. Kroz praktične vežbe, povezaće određene mirise esencijalnih ulja sa pozitivnim emocionalnim stanjima.

Polaznici će nakon radionice:

  • Razumeti osnovne principe delovanja esencijalnih ulja na emocije.
  • Znati kako da koriste esencijalna ulja za različite emocionalne potrebe.
  • Imati “usidreno” željeno pozitivno emocionalno stanje.

Kada: 17.7. u 18h | Trajanje: 18-20h

Lokacija: Atria Group, Matice Srpske 87A

Fasilitator: Nađa Simović i Peđa Jovanović

Dan otvorenih vrata

Poslovne simulacije su postale ključni deo profesionalnog usavršavanja, stoga organizujemo Dan otvorenih vrata kako bismo vam predstavili sve Workz poslovne simulacije iz našeg portfolija. Korišćenjem ovih simulacija, možete unaprediti liderske veštine, poboljšati timsku saradnju i doneti efikasnije poslovne odluke kroz konkretne primere i realistične scenarije. One pružaju priliku za bezbedno testiranje različitih strategija i pristupa, što omogućava zaposlenima da razviju samopouzdanje i kompetentnost u rešavanju kompleksnih poslovnih izazova.

Raspored simulacija:

9h – 12h: Wallbreakers

Fokus simulacije: liderske kompetencije, upravljanje promenama, unapređenje timskih performansi. (dodaj ovde i dugme za prijavu koje će da vodi na lending za wallbrekaers trening)

Fasilitator: Dragana Grozdanić

12h – 15h: Gamechangers

Fokus simulacije: angažovanje stejkholdera u velikim organizacijama, balansiranje interesa. (dodaj ovde i dugme za prijavu koje će da vodi na lending za wallbrekaers trening)

Fasilitator: Nikolina Novaković

15h – 18h: Playmakers

Fokus simulacije: project managament, veštine rukovođenja, razumevanje potreba tima. (dodaj ovde i dugme za prijavu koje će da vodi na lending za wallbrekaers trening)

Fasilitator:Vanja Pauljičić

Kada: 4. septembar | Trajanje: 9h – 18h

Lokacija: Matice srpske 87a

Poslovna simulacija „Izgradnja hidroelektrane u Laosu“

Poslovna simulacija „Izgradnja hidroelektrane u Laosu“ je kompjuterska simulacija čiji je osnovni cilj razvoj stejkholder menadžment veština neophodnih za uspešno upravljanje projektima.

Razumevanje i efikasna saradnja sa internim i eksternim zainteresovanim stranama je jedna od ključnih menadžerskih sposobnosti. Ova simulacija pruža direktno iskustvo upravljanja odnosima i dobijanja podrške za osetljiv ekološki projekat. Tokom simulacije učesnici se suočavaju sa različitim korporativnim, političkim i društvenim pitanjima koja treba uspešno da reše.

Pridružite nam se na online promotivnoj demo sesiji ove simulacije i otkrijte kako možete unaprediti svoje veštine upravljanja projektima i odnosima sa stejkholderima.

Kada: 5.9. | Trajanje: 15h-16.30h

Lokacija: Online

Fasilitator: Dragana Grozdanić

Ostale vesti