Otvoreni treninzi | Atria Group

Otvoreni treninzi

Otvoreni treninzi, pre svega namenjeni pojedincima, su usmereni na lični razvoj. Takođe, oni pružaju mogućnost pojedincima da u sigurnom okruženju rade na samospoznaji i na razvoju različitih komunikacionih veština, kao i veština socijalne i emocionalne inteligencije.

Otvoreni treninzi (10)

NLP Practitioner

Trening je namenjen pojedincima koji žele da unaprede veštine komunikacije, promene nepoželjne navike i postave i dostignu lične ciljeve.

NLP Master

Trening je namenjen pojedincima koji su prisustvovali treningu „NLP Practitioner” u minimalnom trajanju od 130 časova.

NLP Trener

Trening je namenjen pojedincima koji su prisustvovali treninzima „NLP Practitioner” i „NLP Master” u minimalnom trajanju od 130 časova i koji žele da se specijalizuju za izvođenje NLP treninga ili žele da ovladaju veštinama držanja treninga i upravljanja grupnim procesima.

Umetnost i nauka koučinga

Trening je namenjen pojedincima koji žele da se profesionalno bave koučingom, ali i osobama kojima koučing može da pomogne u svakodnevnom radu, kao što su treneri, HR profesionalci, menadžeri i mentori.

Timski koučing

Ovaj trening je namenjen profesionalnim koučevima, trenerima, menadžerima i tim liderima.

Discover PCM

Izgradite bolje odnose sa ljudima oko vas i unapredite kvalitet života!

Advanced PCM

Advanced PCM vas uvodi u svet stres menadžementa – što znači da daje dublje odgovore na pitanja kako ljudi ulaze u stres i još važnije, kako da iz njega brže izađu.

PCM Trener

Vaša nova karijera u oblasti ličnog i profesionalnog razvoja

Sales Competency Assessment – sertifikacija

Sales Competency Assessment™ (SCA) je jedinstveni anketni i razvojni alat posebno kreiran za profesionalni razvoj B2B prodajnih profesionalaca u različitim industrijama.

Management Action Profile – sertifikacija

Management Action Profile je inovativna „360° feedback” procena zasnovana na učinku i posebno kreirana za merenje menadžerskih performansi u oblastima ključnim za menadžerski uspeh i timsku efektivnost.

Tranzicija do menadžerske pozicije

Ovaj program namenjen je mladim (novopostavljenim) menadžerima koji treba da ojačaju svoje menadžerske veštine.
Fokus treninga je na unapređenju i prilagođavanju liderskog pristupa menadžera potrebama situacije u kojoj se nalazi kompanija.

Vrhunski prodavac

Trening „Vrhunski prodavac” namenjen je osobama koje se bave B2B prodajom: prodavcima, key account menadžerima, business developer-ima, menadžerima prodaje i slično.

PASport sertifikacija

Sertifikovanje za PASport Recruiting će Vam pomoći da lakše uparite potencijal osobe sa zahtevima otvorene pozicije u Vašoj, ili u kompaniji Vašeg klijenta. Pomoćiće Vam tako što će ukrstiti kriterijume za datu poziciju sa karakteristikama kandidata, koje ćete prethodno Vi definisati uz pomoć upitnika dizajniranog za ovu svrhu.

Wave Personality Test

Pametniji pristup u proceni talenata, koji donosi vrhunske rezultate!

Veština i umetnost trenerskog zanata

Trening “Veština i umetnost trenerskog zanata” je namenjen osobama koje žele da se profesionalno bave držanjem treninga i koje žele da nauče kаko dа izgrade svoj trenerski stil i brend, utvrde potrebe učesnika treninga i unaprede atmosferu na treningu.

WALLBREAKERS®

WallBreakers® je tvoje sigurno igralište za vežbanje donošenja odluka, testiranje pretpostavki i praćenje uticaja tvog plana u realnom vremenu.

Ukažite nam svoje poverenje!

Kroz najsavremenije programe, metodologije i alate napravite značajnu razliku u svom profesionalnom i ličnom razvoju.