Otvoreni treninzi | Atria Group

Otvoreni treninzi

Otvoreni treninzi, pre svega namenjeni pojedincima, su usmereni na lični razvoj. Takođe, oni pružaju mogućnost pojedincima da u sigurnom okruženju rade na samospoznaji i na razvoju različitih komunikacionih veština, kao i veština socijalne i emocionalne inteligencije.

Otvoreni treninzi (10)

NLP Practitioner

Trening je namenjen pojedincima koji žele da unaprede veštine komunikacije, promene nepoželjne navike i postave i dostignu lične ciljeve.

NLP Master

Trening je namenjen pojedincima koji su prisustvovali treningu „NLP Practitioner” u minimalnom trajanju od 130 časova.

NLP Trener

Trening je namenjen pojedincima koji su prisustvovali treninzima „NLP Practitioner” i „NLP Master” u minimalnom trajanju od 130 časova i koji žele da se specijalizuju za izvođenje NLP treninga ili žele da ovladaju veštinama držanja treninga i upravljanja grupnim procesima.

Umetnost i nauka koučinga

Trening je namenjen pojedincima koji žele da se profesionalno bave koučingom, ali i osobama kojima koučing može da pomogne u svakodnevnom radu, kao što su treneri, HR profesionalci, menadžeri i mentori.

Timski koučing

Ovaj trening je namenjen profesionalnim koučevima, trenerima, menadžerima i tim liderima.

PCM Kouč

Ovaj trening je, pre svega, namenjen profesionalnim koučevima i konsultantima, ali i menadžerima i tim liderima koji primenjuju koučing kao stil rukovođenja.

PCM Trener

Ovaj trening je namenjen profesionalnim trenerima i pojedincima koji se bave obukama i razvojem ljudi.

Ukažite nam svoje poverenje!

Kroz najsavremenije programe, metodologije i alate napravite značajnu razliku u svom profesionalnom i ličnom razvoju.