Partneri | Atria Group

Naši partneri

Naši partneri su akreditovani od strane vodećih međunarodnih organizacija:

Erickson Coaching International

Erickson Coaching International je od 1980. godine širom sveta poznati obrazovni centar koji svojim polaznicima obezbeđuje profesionalne trening programe u oblasti koučinga i unapređenja ljudskih resursa. Eriksonov Internacionalni Koledž jedna je od najvećih koučing kompanija na svetu, koja obezbeđuje profesionalne programe u oblasti koučinga i ljudskog razvoja širom sveta, koji zadovoljavaju tzv. “zlatni standard” najveće svetske koučing asocijacije – ICF-a.

Saznaj više

Eriksonov Koledž je posvećen širenju i ekspanziji ključnih tehnologija koučinga i poslovnog liderstva. Pod rukovodstvom Merilin Atkinson, Eriksonov tim je razvio široki spektar inovativnih tehnologija, rešenja i programa sa ciljem definisanja paradigme 21. veka u oblasti biznis koučinga, inovacija i razvoja liderstva. Naši internacionalni programi pokrivaju i oblasti napredne ljudske dinamike, brzo učenje, razvoj organizacija, razvoj kreativnosti i koučinga.

Trening centri Eriksonovog Internacionalnog Koledža smešteni su širom Severne Amerike, Kine, Velike Britanije, Skandinavije, Republike Češke, Poljske, Rusije, Turske i Srbije. Sedište Eriksonovog koledža nalazi se u Britanskoj Kolumbiji na zapadnoj obali Kanade, u prelepom Vankuveru.

U ČEMU LEŽI SUŠTINA EFIKASNOSTI ERIKSONOVOG KOUČING TRENINGA?

  • Eriksonov koledž koristi originalnu i zaštićenu metodologiju rada.
  • Uključuje osnovno razumevanje rada našeg neurološkog sistema.
  • Implementirana su nova naučna saznanja vezana za procese povećanja motivacije i predanosti viziji.
  • Uključuje učesnike u „hands-on“ trening i podržava ih da stvore sopstveno iskustvo.
  • Platforma rada uključuje vežbe i usavršavanje i van samog treninga.
  • Fokus je na veštinama koučing dijaloga u toj meri da će vam njihova primena doneti merljive rezultate.
  • Izgradnja samopouzdanja je sporedni efekat koji kao rezultat često ima lako rešavanje najzahtevnijih konverzacionih izazova.
  • Eriksonova koučing metodologija garantuje kouču da će biti dovoljno vešt da u 30 minutnoj sesiji asistira klijentu da postigne svoj najbolji rezultat.

STANDARDI ERIKSONOVOG KOLEDŽA

Programi Eriksonovog Koledža akreditovani su od strane najveće svetske koučing asocijacije ICF-a (International Coach Federation). Najpoznatiji program Eriksonovog Koledža za edukaciju profesionalnih koučeva je trening “Umetnost i nauka koučinga” koji se trenutno izvodi u više od 25 zemalja širom sveta. Ovaj program zadovoljava „zlatni standard“ ICF-a i od oktobra 2009. godine program se izvodi i u Srbiji.

ŠTA JE ZLATNI STANDARD U KOUČINGU?

Zlatni standard ICF-a (International Coach Federation) je oznaka koja garantuje da određeni koučing trening zadovoljava najviše međunarodne koučing standarde.

To znači da zadovoljava apsolutno i bez najmanjeg odstupanja 2 grupe standarda:

• ICF etički kodeks i profesionalne standarde

• Koučing kompetence definisane od strane ICF-a

Sertifikat Eriksonovog Sertifikovanog Profesionalnog Kouča nosi zlatni pečat ICF-a.

NLP Centar

NLP Centar je agencija za konsalting i menadžment osnovana 2008. godine, a koja od juna 2011. godine posluje u okviru Atria Grupe. Osnovna delatnost i fokus NLP Centra su otvoreni treninzi i primena NLP-a u ličnom i poslovnom razvoju, dok specijalnost Atria Grupe grupe predstavljaju korporativni treninzi iz oblasti komunikacijskih, prodajnih i menadžerskih veština, koučing usmeren ka rešenju, kao i razni tipovi alata za procenu. Što se tiče treninga koji se izvode u okviru NLP Centra, oni su akreditovani od strane priznate međunarodne institucije:

  • Međunarodna NLP Global Standards Asocijacija
Saznaj više

Naše treninge završilo je preko 2000 polaznika u više od 7 gradova Evrope.

Naši treneri su držali treninge u gradovima širom sveta kao što su Singapur, Sao Paolo, Varšava, Beč, Lisabon, Prag i mnogi drugi.

NLP Centar postoji punih 13 godina i do sada smo imali više od 70 uspešno sertifikovanih generacija.

Pored 18 dana interaktivnih NLP Treninga našim učesnicima obezbedili smo jedinstevnu platformu za dodatno vežbanje i usavršavanje naučenih tehnika.

Kahler Communication

Kahler Communication je internacionalna kompanija za istraživanje, komunikaciju i asesmente koja poseduje isključiva prava na korišćenje Process Therapy Model™, kliničkog asesmenta za procenu ličnosti i na Process Communication Model® (PCM), asesmenta za procenu ličnosti, komunikacije i menadžmenta koji je baziran na Process Therapy Model™. Kahler Communication je osnovao dr Taibi Kahler, nagrađivani američki psiholog i univerzitetski profesor koji je bio konsultant kompanijama  sa liste Global 2000, NASA-i , kao i u nekoliko vladinih agencija.

Saznaj više

Process Communication Model® (PCM) je kreirao dr Taibi Kahler sredinom sedamdesetih godina. Proučavajući komunikaciju, Taibi je uočio da postoje određeni obrasci ponašanja koji su povezani sa pozitivnim i negativnim reakcijama. Takođe, prepoznao je čitav niz negativnih ponašanja koja su povezana sa stresnim situacijama. Taibi je zaključio da na osnovu onoga što naš sagovornik govori i kako se ponaša možemo da predvidimo njegove reakcije u različitim stresnim situacijama.

Kasnije je istraživanjima utvrđeno da se svaki obrazac u govoru i ponašanju može povezati sa jednim od 6 tipova ličnosti kojima se bavi PCM. Atria Group je jedina kompanija koja je ekskluzivni licencirani distributer PCM asesmenata, kao i organizator treninga poput „PCM Kouč“ i „PCM Trener“.

Takođe, pohađajući naše treninge, možete dobiti uvid u PCM metodologiju kroz dvodnevne treninge na različite teme, ili možete postati sertifikovani PCM Kouč ili Trener. Time dobijate dozvolu da koristite PCM asesmente u svom individualnom i timskom koučingu, konsaltingu ili bilo kojoj drugoj delatnosti. PCM je metodologija koja je prisutna u preko 50 zemalja sveta i predstavlja napredni alat za dubinsku procenu ličnosti, što se može koristiti u mnogim profesijama – menadžment, koučing, treninzi, konsalting, prodaja, marketing.

Persona Global

Persona Global je vodeći svetski trening centar, koji se od 1980. godine bavi kreiranjem i izvođenjem profesionalnih programa iz oblasti liderstva, menadžmenta, komunikacije, organizacionog razvoja i prodaje. Više od 50% kompanija koje se nalaze na listi “Fortune 1000” koriste programe Persone Global.

Saznaj više

Trening i konsalting programi kompanije Persone Global se već godinama uspešno primenjuju u vodećim svetskim korporacijama kao što su: BMW, Bosch, Volvo, Addidas, Mitsubishi, Disney, Coca-Cola, Hitachi, British Airways, Japan Airlines, American Express, IBM, SONY Music Entertainment, Sanofi-Aventis, Canon, Mercedes, Deloitte & Touche, Volksbank, Avon…

Persona Global metodologija

Personina procesno orijentisana metodologija i alati prilagođeni su potrebama zaposlenih u realnom poslovnom okruženju i njihovom primenom kompanije dobijaju merljive rezultate.

Iako su brojna mala i srednja preduzeća korisnici Personinih programa, Personina metodologija je naročito pogodna za velike multinacionalne korporacije. Svi Personini programi su lokalno i kulturološki prilagođeni i oni se danas isporučuju na 38 jezika od strane više od 1700 sertifikovanih trenera u više od 70 zemalja u svetu.

Persona Global standardi

International Society for Performance Improvement (ISPI) je organizacija posvećena povećanju produktivnosti, razvoju kompetencija i poboljšanju performansi kroz sistemski pristup. Persona Global, čiji je Atria Grupa partner, član je ove organizacije. To znači da se Personina metodologija, treninzi i alati za procenu zasnivaju na visoko razvijenoj tehnologiji za unapređenje ljudskih performansi, što Personi omogućuje da izađe u susret pojedinačnim potrebama svojih klijenata. Ista tehnologija dostupna je i Atria Grupi, kao Personinom predstavniku za Srbiju.

Logo Saville Assessment

Saville Assessment

Prof. dr Peter (Francis) Saville (26 October 1946 – 5 January 2022) je bio vodeći britanski i svetski biznis psiholog, specijalista za psihometriju i procenu poslovnog ponašanja i kreator OPQ32 upitnika. Suosnivač je kompanije SHL (Saville and Holdsworth Ltd 1977.) koju napušta 2006. u želji da tržištu ponudi naprednije alate i rešenja koji daju još bolje rezultate u proceni potencijala i performansa zaposlenih. Osnovao je Saville Consulting Group čiji je bio predsednik do 2015. godine kada ovu kompaniju preuzima Towers Watson (sada Willis Towers Watson).

Saznaj više

Willis Towers Watson Public Limited je britansko-američka multinacionalna kompanija za upravljanje rizicima, posredovanje u osiguranju i konsaltingu. Kompanija datira iz 1828. godine i treći je najveći posrednik u osiguranju na svetu. Posluje u više od 140 zemalja i ima više od 45.000 zaposlenih.

Saville Assessment je jedna od vodećih kompanija u oblasti psihometrijskih testova, procene potencijala i performansi zaposlenih, a naše testove širom sveta koristi veliki broj kompanija.

Partneri smo nekih od vodećih svetskih brendova u realizaciji velikih, multinacionalnih projekata procene putem naše široke mreže kolega i partnera.