Utisci sa treninga „PCM Discover” | Atria Group
Utisci sa treninga „PCM Discover”

Utisci sa treninga „PCM Discover”

Prošle nedelje, naša koleginica Jelena Lompar održala je još jedan uspešan trening „PCM Discover”, koji je okupio brojne entuzijaste zainteresovane za unapređenje komunikacionih veština.

Tokom ovog dvodnevnog treninga, učesnici su imali priliku da se upoznaju sa Process Communication Modelom (PCM) i otkriju jedinstvene karakteristike šest tipova ličnosti i načine njihove komunikacije. To im je omogućilo da razumeju skrivene komunikacione signala, prilagode pristup i uspostave dublju vezu sa sagovornicima.

Atmosfera tokom treninga bila je inspirativna, a učesnici su istakli energičnost i angažovanost trenera, što je dodatno obogatilo njihovo iskustvo. Interaktivne radionice i praktične vežbe doprinele su tome da učesnici odmah primene naučeno i izađu iz svoje zone komfora.

Utisci učesnika:

Sve mi se dopalo, a posebno bih istakla uključenost polaznika i primere iz stvarnog života koji su nam pomogli da bolje razumemo i primenimo naučeno.

  • Sanja Boloban, Presales Team Leader @NCR Atleos

Ovaj trening mi je pomogao da prepoznam različite faze ličnosti, što mi omogućava da bolje razumem sebe i druge, te da prilagodim pristup u komunikaciji sa svakim pojedincem.

  • Aleksandar Koprivica, Specijalista za prodajni kontroling @ Alter Modus

Trening mi se dopao, posebno bih istakao predavanje i posećenost trenera. 

  • Miloš Knežević

Hvala svim učesnicima na dobroj atmosferi, novim uvidima i dobrom druženju, sledeća stanica – PCM Advanced! 🚀

  • Danijela Pantić Conić, TV voditeljka

Ostale vesti