Personality and Ability Assessment (PAA) – Procena ličnosti i sposobnosti | Atria Group

BE AT HOME, LEARN ONLINE

Personality and Ability Assessment (PAA) – Procena ličnosti i sposobnosti

Pravi odabir kandidata je osnovni uslov da biste kasnije nastavili da radite na njegovom razvoju i od njega napravili produktivnog i zadovoljnog zaposlenog. Očigledno je da dobro isplanirana selekcija kandidata predstavlja polovinu odrađenog posla.

Kome je trening namenjen?

Ukoliko se bavite regrutacijom i selekcijom, upitnik za procenu ličnosti i testovi sposobnosti predstavljaju moćne alate koje bi trebalo da implementirate u vaš proces selekcije, kako biste unapredili ukupno poslovanje vaše organizacije.

Šta vam online PAA trening omogućava?

Trening za procenu ličnosti i sposobnosti (PAA) odličan je način da započnete svoje usavršavanje u domenu psihometrije. Psihometrijske procene donose veću objektivnost i transparentnost u svaki proces selekcije ili razvoja. PAA trening pruža celovit uvid u to kako evaluirati, izabrati, interpretirati rezultate i dati feedback na testove sposobnosti i upitnike ličnosti. Postanite samostalni u online primeni najpouzdanijih alata za procenu zaposlenih. Probajte alate najveće svetske kompanije u oblasti merenja potencijala i učinka zaposlenih.

Uložite u razvoj najbitnijeg resursa u Vašoj organizaciji — u Vaše zaposlene!

Izaberite

Personality and Ability Assessment (PAA) – Procena ličnosti i sposobnosti
Intervju zasnovan na kompetencijama (CBI)
Tranzicija do menadžerske pozicije
Izgradnja hidroelektrane u Laosu
Discover PCM
NLP Booster
Menadžer kao kouč
Storytelling trening
Vrhunski komunikator

Ostale vesti