Vesti Naslovna | Atria Group

Vesti Naslovna

php

Ove nedelje održali smo in-house trening za našeg klijenta - PC Centar, pod nazivom "Vrhunski komunikator". Ovaj program je dizajniran za one koji žele da ostvare efikasniju komunikaciju sa kolegama, klijentima, članovima tima ili nadređenima.

Tokom trajanja treninga, učesnici su imali priliku da temeljno istraže svoje obrasce komunikacije i stilove, kao i da prime povratne informacije od ostalih učesnika o svojim komunikacionim veštinama, ličnoj fleksibilnosti i empatiji. Kroz različite metode procene komunikacionih stilova sagovornika, kao i kroz analizu studija slučaja, polaznici su stekli dragocen uvid u strategije za unapređenje komunikacije, posebno u situacijama sa izazovnim sagovornicima.

Zahvaljujemo se učesnicima na ukazanom poverenju i dobroj atmosferi. Radujemo se daljoj saradnji! 😊
Pročitaj više
php

Prošle nedelje, još jedna grupa PCM trenera uspešno je završila poslednji modul obuke, što ih čini korak bliže sticanju zvaničnog statusa PCM trenera. Ponosimo se kontinuiranim rastom i razvojem naše PCM zajednice. Tokom obuke, naši treneri su pokazali izuzetnu predanost i energiju, angažujući se punim srcem kroz sve faze procesa obuke.

Zahvaljujemo treneru Mickaelu Dufourneaudu, čija je stručnost i inspirativna podrška bila ključna za postizanje uspeha. Njegova posvećenost stvorila je podsticajnu atmosferu koja je omogućila svakom učesniku da ostvari svoj puni potencijal.

Poslednji modul pružio je dodatnu priliku za usavršavanje kroz različite vežbe i primenu teorijskih znanja u praksi. Ove vežbe su osnažile razumevanje PCM metodologije i pripremile učesnike za predstojeću sertifikaciju.

Svim učesnicima čestitamo na njihovom trudu i entuzijazmu, i s nestrpljenjem očekujemo sertifikaciju!


Pročitaj više
php

82. generacija NLP Practitionera stekla je nove uvide tokom vikenda!

Postavili su dugoročne ciljeve na Vremenskoj liniji, osvestili važnost neurologičkih nivoa i njihovu primenu u svim aspektima života. "Očistili" su sadašnjost od tereta prošlosti i budućnosti, a uz sve to su se i sjajno zabavili!
Šesti modul treninga, koji je posvećen radu na projektima i dugoročnim ciljevima, kao i primeni uspešne strategije za njihovo ostvarenje, omogućio im je da nauče kako da lične ili poslovne projekte razgrade na elemente koji će pojačati motivaciju i obuhvatiti druge ljude koji su deo njihovog sistema. Primena modela neurologičkih nivoa pomogla im je da se “poslože” i dobiju odgovor na pitanje zašto njihovi ciljevi ostaju neostvareni. Uz pomoć tehnike Programiranja cilja pomoću identiteta, osvestili su svoje vrednosti, strategije, sposobnosti i afirmativna uverenja, a kada su ih na kraju usidrili kroz fiziologiju – uspeh je bio zagarantovan. Kroz Programiranje cilja na vremenskoj liniji dobili su jasniji pogled ka budućnosti, precizno definisane korake ka njoj, čime su osigurali najbolji mogući ishod.

Hvala na divnoj energiji i treneru Nataša Raičević koja ih je podržala i na ovom modulu!

Pročitaj više

Ostale vesti