Postanite licencirani za pokretanje promena u vašem timu i organizaciji | Atria Group
Postanite licencirani za pokretanje promena u vašem timu i organizaciji

Kada:
od 17. do 18. juna

Lokacija:
Matice srpske 87a , Beograd

Pridružite nam se na dva intenzivna i poučna dana i postanite sertifikovani treneri Wallbreakers®.

Kao sertifikovani trener, bićete opremljeni da navigirate kroz korporativne inicijative promene – minimizirajući otpor i maksimizirajući uspeh u sprovođenju organizacionih promena.

ŠTA JE WALLBREAKERS®?

Wallbreakers® je alat baziran na igri, osmišljen da podrži i osnaži proces promene. To se postiže vežbanjem donošenja odluka, testiranjem pretpostavki i posmatranjem kako se vaš plan odvija, kako dobro, tako i loše. Ukratko, Wallbreakers® će vam pomoći da osnažite svoje veštine vođenja promena i omogućiti vam da razmišljate i diskutujete o svojoj strategiji promene u sigurnom okruženju za učenje.

ZAŠTO SE SERTIFIKOVATI?

Vođenje promena može biti izazovno. Kao sertifikovani trener, vi ćete facilitirati dinamičan proces koji priprema vaš tim za predstojeće putovanje promene.

Kao sertifikovani trener, možete facilitirati simulaciju liderstva Wallbreakers® kao samostalne radionice ili uključiti alat u veće programe obuke i korporativne akademije.

DA LI JE OVO ZA VAS?

Ova radionica sertifikacije je namenjena profesionalcima koji rade na razvoju liderstva u složenim organizacijama. Preporučuje se prethodno iskustvo sa facilitacijom i izvođenjem treninga liderstva.

ŠTA SE DEŠAVA NA SERTIFIKACIJI?

Pored učenja kako da savladate alat, dobićete duboko razumevanje teorija koje stoje iza njega. Wallbreakers® je simulacija iz stvarnog života prožeta teorijama o tipovima ličnosti, organizacionoj kulturi i procesima promene.

Naučićete kako da koristite Wallbreakers® u različitim okruženjima i u različite svrhe, i kako da naučene lekcije iz simulacije u koristite u realnom životu.

CENA I PRIJAVA

Prijavite se koristeći formular ispod.
Za više informacija, kontaktirajte dragana.grozdanic@atriagroup.org

Sertifikaciju će držati treneri našeg globalnog partnera Workz, jezik treninga je engleski.

Ostale vesti