16. i 17.9.2019, Beograd

Klikni play. Ostavi vrhunski utisak. Doživi ovacije.

Professional
Presentation Live

Dobra priprema čini 80% prezentacije. Ali kako se pripremiti? Kako biti spreman na prekidanja, neočekivana potpitanja i sabotirajuće ponašanje slušalaca, a ne doživeti stres u celokupnom procesu pripremanja i držanja prezentacije? Da li bi vam znanje o savremenim tehnikama ostvarenja uticaja, podržano naprednim tehnološkim rešenjem, pomoglo u prevazilaženju straha i kreiranju vrhunskog prezentacionog doživljaja?

Potrebne su savremene tehnike ostvarenja uticaja i napredna tehnologija uz koju ćete svoje prezentacije pripremiti do savršenstva.

Klikni play
Na kraju simulacije, trener i mentor će oceniti razvoj prezentacionih veština polaznika. Ovu mentorsku sesiju prate stručni saveti mentora, učenje različitih tehnika, predlozi za follow-up aktivnosti, kao i celokupna evaluacija održane prezentacije – sve u cilju dodatnog unapređenja veština prezentovanja.

Zašto Professional Presentation Live?

Professional Presentation Live trening se na teritoriji Srbije može pohađati jedino u kompaniji Atria Group. Zašto je tražen ovaj trening i zašto middle i top menadžment smatra baš ovaj trening neophodnim za razvoj prezentacijskih veština?

Prijavite se putem telefona ili email-a

+381 (0)11 4123 410
+381 (0)60 029 00 69
office@atria.rs

Imate pitanja?

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi treninga popunite kontakt formu, a naši konsultati će Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Kontakt forma