Probudite duh ratnika u sebi | Atria Group
Probudite duh ratnika u sebi

Probudite duh ratnika u sebi

Povećajte svoje standarde i povežite se sa svojom unutrašnjom snagom koračajući ka cilju moćno i sa samopouzdanjem.

Datum: 07- 10 Jul  |  Lokacija: Kraljevi Čardaci, Kopaonik

Probudite duh ratnika u sebi

Sportski timovi, porodice, korporativni svet ili države, svima su nam potrebni autentični, skromni ali nepokolebljivi lideri, koji u vremenima različitosti ne snižavaju standarde, već umeju da ostanu mirni i prisutni i nastave da se bore kada su drugi u panici i nevolji.

Na ovoj radionici ćete naučiti kako da:

držite najvažnije stvari u fokusu (bez obzira šta se dešava oko vas),

efikasno upravljajte svojim emocionalnim stanjem,

oslobodite svoj unutrašnji potencijal,

nastavite napred (u vremenima nevolje)

utičete na druge na miran i čvrst način

i brzo rešavate probleme

O treningu

Svrha ove radionice je da vas podstakne da podignete svoje lične i profesionalne standarde. Tokom četiri dana našeg treninga, iskusićete kombinaciju mentalnih tehnika, vežbi borilačkih veština i fizičkih aktivnosti koje će vam pomoći da se ponovo povežete sa svojim unutrašnjim ratnikom. Doživećete alate i tehnike izgrađene na hiljadama godina staroj ratničkoj filozofiji, kao i na različitim elementima tehnika borilačkih veština.

Kome je trening namenjen?

Ovaj trening je idealan za sve koji žele da podignu lične standarde i pronađu unutrašnji mir kroz vezu sa svojim unutrašnjim ratnikom.

Cilj treninga

Tokom ovog treninga aktiviraćete svoju primarnu energiju kroz kombinaciju aktivnosti koje povezuju um, telo i dušu.

Odlučite se da budete svoji, ali jači nego ranije.

Struktura programa

Otkrivanje vašeg unutrašnjeg ratnika

Tokom prvog dela treninga, iskusićete relevantnost povezanosti između uma i tela kao ključne komponente svih kognitivnih i liderskih veština. Naučićete kako da otkrijete svog unutrašnjeg ratnika i aktivirate ga sa ciljem postizanja bolje samokontrole u stresnim situacijama.

Promena stanja svesti

U drugom delu treninga naučićemo kako da bolje razumemo i posmatramo svoje obrasce reagovanja, kao i da uočimo različite priče koje sami sebi pričamo i njihov uticaj na naš učinak.

Sledite put ratnika

U trećem delu treninga otkrićemo ratnički put. Stavićemo na to naše ključne poslovne i životne rezultate. Radićemo na pomirenju misli sa namerama i igrati se namerama i ishodima.

Oslobađanje vašeg untrašnjeg ratnika

Cilj poslednjeg dana naše obuke je da oslobodite vaš ratnički duh i postanete autentični vođa. Tokom ovog dana radićemo na otkrivanju vaših direktnih i autentičnih liderskih kvaliteta, kako biste mogli da vodite sebe i druge iz srži svoje autentičnosti.

Vaš trener

Daria

Daria Albers je bivša profesionalna kik-bokserka i trener svetske klase za udarce i mentalne performanse raznim sportistima, uključujući šampionske MMA borce i boksere širom sveta. Poseduje diplome iz psihologije i fizikalne terapije,

Daria je posvetila svoj život poboljšanju performansi i blagostanja ljudi oslobađajući njihov ratnički duh. Osnivač je programa The MAP – The Mindful Athlete Program; program mentalnih performansi zasnovan na svesnosti, koji je posvećen poboljšanju veze/integracije uma i tela.

Postanite autentičan lider

Prijavite se na trening

550eur 650eur

popust na rane prijave važi do 31.5.

puna cena treninga je 650eur, popust za rane prijave je 550eur

Cena uključuje
  • Četvorodnevni trening
  • Noćenje u hotelskim dvokrevetnim i jednokrevetnim sobama
  • Uslugu na bazi punog pansiona
  • Korišćenje jedne od kongresnih sala
Mogućnost doplate

30% popusta na cenu dnevne karte za SPA&WELLNESS centar koji se prostire na 1500m ² i sadrži: zatvorene i otvorene bazene sa jacuzziem, finsku i bio saunu (ruska banja), aroma parno (tursko) kupatilo, hamam, slanu pećinu, kneipp bazen, tepidarijum klupe. Korišćenje otvorenih bazena zavisi od vremenskih prilika.