Proslava povodom 5 godina postojanja Atria Group | Atria Group
Proslava povodom 5 godina postojanja Atria Group

Proslava povodom 5 godina postojanja Atria Group

U četvrtak, 27. oktobra na jahting klubu “Gabbiano” smo sa dragim prijateljima obeležili 5 godina uspešnog poslovanja Atria Group.

Gosti su tokom cele proslave mogli da se kroz postavke u celoj sali upoznaju sa aktivnostima koje su obeležile prethodnih 5 godina postojanja naše kompanije. Veče je učinilo slađim “Slatki kutak” kompanije Bosch Kućni aparati gde smo mogli da se uverimo u  kvalitet njihovih proizvoda.

Aleksandar Burmudžija je na početku programa pozdravio sve prijatelje koji su došli da zajedno obeležimo naš rođendan. Nakon kratkog videa, kojim smo želeli da predstavimo sve što se desilo u prethodnih 5 godina, Peđa Jovanović i Dušan Basalo su izašli na scenu. “Sada, pred svima vama, želimo da obećamo da će do 2020. godine Atria biti prisutna u 20 zemalja. Izgleda previše ambiciozno, ali bitno je imati visoke ciljeve.” – izjavio je Peđa.  “Kažu da rođendan treba proslaviti u krugu porodice i bliskih prijatelja. Zato mi je drago što ste svi vi tu, jer vi niste samo naše kolege, saradnici i klijenti, već i prijatelji kuće, bez kojih Atria ne bi bila ono što danas jeste!” – dodao je Dušan nakon Peđinog govora. Nakon kratkog zvaničnog programa, gosti su se opustili uz sjajan performans Vukašina Brajića i njegovog benda.

Ostale vesti